شناسهٔ خبر: 70034816 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

تبلیغات

گام مهم طلاین برای مبارزه با «خالی فروشی» با رعایت استانداردهای بانک مرکزی

صاحب‌خبر -

وقتی از خرید و فروش آنلاین طلا می‌شود و به ویژه زمانی قرار است شما طلا را به عنوان کالایی سرمایه‌ای خریداری کنید که نزد صندوقی باقی بماند همیشه مسائل مرتبط با امنیت آن و همچنین رعایت شفافیت اقتصادی اهمیت پیدا می‌کند.

برای نمونه ممکن است بسیاری گمان کنند که در این مسیر «خالی فروشی» صورت بگیرد و بدون در میان بودن طلایی پول رد و بدل شود یا اینکه از پشتوانه‌ی فیزیکی طلا وجود نداشته باشد. برای حل این مشکل چه می‌توان کرد؟ یک پاسخ کوتاه به این دغدغه در این هفته از سوی طلاین ارائه شده است. سامانه طلاین با رعایت کامل استانداردهای بانک مرکزی و ارائه خدمات شفاف و ایمن، پاسخ این دغدغه‌ها را به بهترین شکل داده است.

گام مهم طلاین برای مبارزه با «خالی فروشی» با رعایت استانداردهای بانک مرکزی

بانک مرکزی به تازگی به همه پلتفرم‌های جدید خرید و فروش طلا اعلام کرده که فروش آنلاین طلا تنها زمانی مجاز است که طلا به‌طور فیزیکی موجود باشد و در خزانه‌ای معتبر نگهداری شود.

سامانه طلاین هم برای رعایت این استاندارد مهم و راحتی خیال کاربران و همچنین شفافیت اقتصادی در همکاری با بانک کارگشایی، بستری امن و قابل اعتماد برای انجام معاملات طلا فراهم کرده است.

به این ترتیب وقتی شما از پلتفرمی مثل طلاین خرید می‌کنید چند اتفاق رخ می‌دهد. ابتدا، طلا در خزانه اختصاصی طلاین نگهداری و از نظر عیار، اصالت و وزن به‌طور کامل بررسی می‌شود. پس از تأیید، طلا به خزانه بانک کارگشایی منتقل شده و در آنجا به‌طور امن پلمب می‌شود. در نهایت، یک سند رسمی از سوی بانک کارگشایی برای  طلای تحویلی صادر می‌شود که تضمین‌کننده امنیت و صحت آن است.

یکی از نگرانی‌های مهم در این زمینه برای سرمایه‌گذارن هزینه نگهداری طلا در خزانه بانک کارگشایی است. یکی از مزایای ویژه طلاین این است که در حال حاضر تمامی هزینه‌های مربوط به انبارداری و بیمه طلا به‌طور کامل توسط این سامانه پوشش داده می‌شود. به این ترتیب، کاربران می‌توانند بدون نگرانی از هزینه‌های اضافی، از امنیت کامل طلای خود مطمئن باشند.

تمامی مراحل خرید، ذخیره‌سازی و انتقال طلا تحت نظارت کارگروه وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و با حضور  نهادهای مختلف از جمله مرکز توسعه تجارت الکترونیک (تتا) وزارت صمت، بانک مرکزی و پلیس فتا انجام می‌شود. این نظارت‌ها تضمین می‌کند که هیچ‌گونه تخلفی از جمله خالی‌فروشی در فرآیندها وجود نداشته باشد و امنیت سرمایه کاربران حفظ شود.