شناسهٔ خبر: 70033115 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان:

مردمی سازی فعالیت‌های فرهنگی رویکرد جدی سازمان تبلیغات است

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به اینکه معتقدیم بار اصلی فعالیت های فرهنگی بر دوش مردم است، گفت: مهمترین کاری که سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان یکی از رویش های انقلاب اسلامی می تواند انجام دهد، مردمی سازی فعالیت ها و ماموریت های خود است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام مهدی فوقی، صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: ارتباط با حلقه های میانی، از اولویت ها و سیاست های سازمان تبلیغات اسلامی است.

وی با بیان اینکه یکی از جدی ترین دستاوردهای اخیر اداره کل تبلغات اسلامی استان اصفهان ارتباط گیری با حلقه های میانی استان است، افزود: ارتباط دو سویه و به صورت راحت و بدون واسطه با مجموعه های مردمی از اولویت های این دوره بوده است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به اینکه معتقدیم بار اصلی فعالیت های فرهنگی بر دوش مردم است، تصریح کرد: مهمترین کاری که سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان یکی از رویش های انقلاب اسلامی می تواند انجام دهد، مردم سازی فعالیت ها و ماموریت های خود است.

وی ابراز کرد: یکی ازمجموعه های منتسب به سازمان تبلیغات اسلامی، هیئات مذهبی است که طی سه سال اخیر بیشترین ارتباط را با هیئت های مذهبی استان در این راستا برقرار شده است.

حجت الاسلام فوقی عنوان کرد: در ابتدا برای هیئت هایی که به صورت خودجوش تاسیس شده بود و نسبت خود را با مقتضیات زمانه تعریف نکرده بودند، ارتباط گیری شد و در دوره های توانمند سازی شرکت دادیم ، تحویل و محول کردن مأمورتی های اصلی نظام به مجموعه های مردمی از اولو یت های پرداخته شده است.

وی ادامه داد: مسئله مسجد، یکی دیگر از دغدغه های جدی مردم است، اینکه آیا مساجد ما نسبت به چهار دهه گذشته از عمر انقلاب اسلامی ایران، به رشد و تکامل رسیده اند و به حد مسجد تراز انقلاب اسلامی و محلی برای حل مسائل محله نائل شده اند.

آموزش هزار نوجوان در قالب جشنواره «نوآوین»

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان اذعان کرد: براین اساس برگزاری دوره‌های توانمند سازی امامان جماعت مساجد و هیئات امنا مساجد را در دستور کار قرار دادیم، در همین راستا ۱۰۰ مسجد و ۱۰۰ هیئت امنای در چند ماه اخیر را به این دوره های توانمند سازی شرکت دادیم.

وی خاطرنشان کرد: از مسائل مهم نظام ما، تفاوت نسلی است، اینکه ما در نسلی توجه به مسائل دینی را پررنگ می بینیم و در نسلی تمرکز و توجه خاص به مسائل دینی را شاهد نیستیم، لذا برای رفع این چالش، اداره کل تبلیغات اسلامی فعال کردن ظرفیت های موجود را در دستور کار قرارداده و دراین ارستا همکاری و پیگیری ماموریت های دانش آموزی از دغدغه های اداره کل قرار گرفت.

حجت الاسلام فوقی بیان کرد: اجرای طرح دوره‌های «نوآوین» و شناسایی نوجوانان فعال در فضای مجازی با هدف قراردادن آنها در ریل های صحیح اجتماعی، از راهبردهای اصلی ما بوده است، شناسایی نوجوانان فعال در عرصه رسانه و فضای مجازی استان و تعریف نقش آفرینی با برگزاری «جشنواره نوآوین» انجام شده است.

وی تصریح کرد: این جشنواره در ۲۸ شهرستان استان برگزار و برای هزار نفر شناسایی شده، رویداد آموزشی برگزار گردید.

پرداختن به فعالیت های دخترانه و بانوان را از دیگر اولویت

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان در تبیین اقدامات دیگر خود گفت: در استان نقاط حاشیه نشین و قرمز آسیب های اجتماعی استان را شناسایی کردیم وبا استقرار ۲۸پایگاه اجتماعی، مستقر کردن ۲۸ مبلغ توانمند و مردمی را در این نقاط در دستور کار قرار دادیم .

وی پرداختن به فعالیت های دخترانه و بانوان را از دیگر اولویت های اداره کل تبلیغات اسلامی استان دانست و افزود: دراین راستا برنامه هایی مثل دختران حاج قاسم، برگزاری همایش ها و نشست های مشاوره‌ای و علمی، اردوهای مختلف آموزشی با هدف توانمند سازی اجرای رویدادهای فرهنگی را دراصفهان و قم برگزار کردیم.

حجت الاسلام فوقی یادآور شد: برای اولین بار تشکیل ستاد فاطمیه در استان را با شروع شهادت حضرت زهرا(س) دنبال کردیم، این ستاد متشکل از فعالیت های مردمی با شعار دفاع از مظلوم در دستور کار قرار گرفت و در نقاط مختلف استان شاهد فعالیت خودجوش هیئات مذهبی همراه با پویش ایران همدلی تحت این ستاد هستیم.

حدود ۷ هزار هیئت مذهبی در اصفهان داریم

وی عنوان کرد: تقویت فعالیت های گذشته از اولویت های ستاد فاطمی بوده است،ستاد فاطمی ، برای پررنگ کردن مسائلی چون مقاومت و تقویت همدلی نیز اقدام کردیم.

حجت الاسلام فوقی اظهار کرد: حدود ۷ هزار هیئت مذهبی در استان اصفهان داریم که بالغ بر ۱۲۰۰ هیئت مذهبی در شهر اصفهان وجود دارد که آموزش هیئات مذهبی منتخب استان را داشتیم و انتخابات استانی و شهر اصفهان برگزار شد.

وی بیان کرد: حرکت به سمت توانمندسازی هیئت مذهبی و ایجاد نقش آفرینی در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی از اهداف جدی ما از دوره های آموزشی است، این هیئات مذهبی در بحث کرونا و کمک مومنانه به خوبی نقش آفرینی کردند و لذا در راستای پویش ایران همدلی و کمک به مردم غزه و لبنان اقدامات خوبی از سوی هیئات مذهبی اقدام شده و امروز برخی از هیئات مذهبی در بحث طبخ غذا و کمک و توزیع اقلام کار می کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطرشان کرد: یکی از هیئت های مذهبی مثل هیئت «پیروان حضرت مهدی» امروز در عرصه کمک به مردم لبنان و غزه جدی و موثر نقش آفرینی دارند.

وی افزود: برگزاری دوره های تخصصی آموزش قرآن به صورت عمومی و تخصصی، برپایی رقابت ها و مسابقات قرآن که در سطح کشور از لحاظ آماری قابل توجه بوده است و ثبت نام۱۴۰۰ نفر برای حفظ تخصصی امسال ازدیگر اقدامات است.