به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی فوقی صبح یکشنبه در جمع اصحاب رسانه با اشاره به وظایف و اقدامات انجام شده سازمان اظهار کرد: مسئله ارتباط با حلقههای میانی در سطح استان از وظایف اصلی سازمان است که میتوان اذعان داشت یکی از جدیترین دستاوردهای اخیر، ارتباط بدون واسطه با مجموعههای مردمی است.
وی ادامه داد: در واقع بار اصلی فعالیتهای فرهنگی بر دوش مردم است و سازمان به عنوان یکی از رویشهای انقلاب اسلامی مأموریتهای خود را به واسطه مردم دنبال میکند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه هیأت مذهبی یکی از مجموعههای منتسب به سازمان است، گفت: بیشترین ارتباط در سالهای اخیر با هیأت مذهبی در سطح استان برقرار شده و تعریف و محول کردن مأموریتهای نظام توسط هیأت انجام شده است.
نقش پررنگ هیأت مذهبی اصفهان در کمکهای مومنانه
وی ادامه داد: بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ هیأت مذهبی در شهر اصفهان و حدود هفت هزار هیأت در سطح استان وجود دارد که با توجه به فعالیتهای آنها تقسیم بندی حمایت از آنها انجام میشود. از سویی دیگر آموزش و توانمندسازی آنها و حرکت دادن آنها به سمت مسائل روز از اهداف سازمان نسبت به هیأت مذهبی است.
حجت الاسلام فوقی با اشاره به جمعآوری کمکهای مومنانه برای جبهه مقاومت و مردم لبنان تصریح کرد: علاوه بر جمعآوری کمکهای مومنانه، برخی از هیأت مذهبی مانند پیروان حضرت مهدی (عج) در لبنان حضور دارند و نقش خوبی را در انتقال و ارسال کمکهای مردمی و طبخ غذا به کمک و همراهی سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان ایفا کردند.
آموزش و توانمندسازی ۱۰۰ مسجد شاخص اصفهان
وی مساجد را از دیگر دغدغههای جدی مردم و سازمان عنوان کرد و افزود: این دغدغه در بین مردم وجود دارد که آیا مساجد نسبت به چهل سال گذشته انقلاب اسلامی توانستند به رشد و تعالی برسند و میتواند علاوه بر تعظیم شعائر دینی و مذهبی و مکان عبادی به مرکز حل المسائل مردم تبدیل شوند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: آموزش ائمه جماعات و توانمندسازی امامان محترم مساجد شاخص و هیأت امنای آنها را در دستورکار خود قرار دادیم و در قم به صورت متمرکز برنامههای آموزشی برگزار شد.
وی افزود :۱۰۰ مسجد شاخص استان و ۱۰۰ هیأت مذهبی تاکنون آموزشهای لازم را دریافت کردند.
برگزاری جشنواره «نوآوین» با هدف شناسایی فعالان رسانهای نوجوان
حجت الاسلام فوقی با بیان اینکه تفاوت نسلی از دیگر مسائل پیش روی نظام است که در نسلی برخی از موضوعات پررنگتر دیده میشود، گفت: برای رفع معضلات پیشبینی شده، سازمان اقدام به فعال کردن جریانهای مردمی کرده است و در این مسیر هیأت دانشآموزی در مساجد و انجمن اسلامی دانش آموزان را فعال کرده است.
وی با اشاره به طرح دورههای «نوآوین» گفت: فعال کردن فعالیتهای مجازی و قراردادن نوجوانان در ریل صحیح، از راهبردها بوده و در همین راستا جشنواره «نوآوین» به جهت شناسایی دانش آموزان فعال در فضای مجازی برگزار شد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: جشنواره «نوآوین» در ۲۸ شهرستان استان اصفهان برگزار و هزار نفر از فعالان رسانهای شناسایی و برای آنها رویداد برگزار کردیم.
برگزاری برنامههای شاخص در حوزه بانوان و دختران
وی در خصوص شناسایی نقاط حاشیه نشین و قرمز در حوزه آسیبهای اجتماعی و اقدامات صورت گرفته گفت: برای رفع این معضلات نیز با تأسیس مراکز مختلف و مستقر کردن مبلغین توانمند و با فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی سعی در نقشآفرینی در این حوزه کردیم.
حجت الاسلام فوقی پرداختن به فعالیتهای دخترانه و بانوان را مهم و با اهمیت دانست و افزود: بانوان نیمی از جمعیت و جز تأثیر گذاران جامعه هستند، از این رو برنامه دختران حاج قاسم و برگزاری جلسات مشاوره و اردوهای مختلف برگزار شد که اخیراً بالغ بر ۳۰۰ نفر از دانش آموزان استان را در حرم مطهر حضرت معصومه (س) آموزش لازم را در قالب رویداد دریافت کردند.
تشکیل ستاد فاطمیه با هدفمند کردن هیأت مذهبی در مسائل روز
وی با اشاره به تشکیل ستاد فاطمیه در استان با شروع دهه فاطمیه گفت: این ستاد با شعار دفاع از مظلوم و با فعالیتهای مردم محور شکل گرفت و رویکرد هدفمند کردن هیأت مذهبی در مسائل روز را مانند مقاومت، همدلی با مردم لبنان و.. دنبال میکند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان افزود: در این مسیر در نقاط مختلف استان شاهد حرکت خود جوش مردمی برای همدلی و حمایت مردم لبنان هستیم و آموزش منتخبان هیأت مذهبی و برگزاری انتخابات شورای هیأت مذهبی در استان انجام شده است.
وی در خصوص برگزاری دورههای تخصصی و عمومی قرآن کریم گفت: اصفهان یکی از استانهای سرآمد با آمار بالا در حفظ قرآن کریم بوده است و در این دورهها هزار و ۴۰۰ نفر برای رشته حفظ قرآن کریم ثبت نام کردند.