شناسهٔ خبر: 70032845 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

قالیباف: حتما بر کالابرگ به خصوص ۵ دهک پایین جامعه متمرکز خواهیم بود / از امروز بعد از ظهر وارد بودجه ۱۴۰۴ می‌شویم + فیلم

رئیس مجلس در صحن علنی مجلس گفت: «کالابرگ، به‌ویژه برای پنج دهک پایین جامعه، یکی از موضوعات مهمی است که حتماً بر آن متمرکز خواهیم بود.»

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز اعلام کرد: «یکی از جلسات کم‌نظیر بین دولت و مجلس برگزار شد که مسائل اقتصادی محوریت اصلی آن بود. در این جلسه، گره‌گشایی از زندگی مردم و تأکید بر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مورد بحث قرار گرفت.»

وی افزود: «کالابرگ، به‌ویژه برای پنج دهک پایین جامعه، یکی از موضوعات مهمی است که حتماً بر آن متمرکز خواهیم بود.»

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_2522749" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1199671/2522749?width=400&height=300"></script></div>

قالیباف همچنین به موضوع مسکن به‌عنوان یکی از اولویت‌های دولت و مجلس اشاره کرد و گفت: «موضوع مسکن از اولویت‌های اصلی مباحث ما در این جلسه بود.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_2522750" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1199671/2522750?width=400&height=300"></script></div>

وی با انتقاد از اتلاف بخشی از منابع انرژی در کشور بیان داشت: «بخشی از انرژی را هدر می‌دهیم که باید با کمک دولت، مجلس، و مردم از آن جلوگیری کنیم.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_2522751" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1199671/2522751?width=400&height=300"></script></div>

رئیس مجلس با تأکید بر ضرورت همدلی میان دولت و مجلس گفت: «بدون همدلی و هماهنگی، هم‌افزایی بین مجلس و دولت شکل نمی‌گیرد. رابطه دولت و مجلس یک رابطه پایدار، همراه، و هماهنگ است.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_2522752" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1199671/2522752?width=400&height=300"></script></div>

قالیباف همچنین خاطرنشان کرد: «هم‌افزایی دولت و مجلس تنها یک ذی‌نفع نهایی دارد و آن مردم هستند. امیدواریم مردم در بودجه ۱۴۰۴ شاهد کاهش آثار تورمی و دستیابی به ثبات اقتصادی باشند.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_2522753" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1199671/2522753?width=400&height=300"></script></div>

وی در پایان اعلام کرد: «از امروز بعدازظهر وارد بررسی بودجه سال ۱۴۰۴ خواهیم شد تا زمینه تحقق این اهداف فراهم شود.»

 

در حال تکمیل...