شناسهٔ خبر: 70032742 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

ساخت ۹ مجتمع بین‌ راهی جدید در استان یزد

مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد گفت: به منظور رفاه حال کاربران راه و کاهش حوادث جاده‌ای، تعداد ۹ باب مجتمع خدمات رفاهی بین‌راهی جدید با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در محورهای مواصلاتی استان در حال ساخت است.

صاحب‌خبر -

«محمد رستگاری» در رابطه با نقش پررنگ مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی در کاهش حوادث جاده‌ای، اظهار کرد: مجتمع‌های چندمنظوره خدماتی رفاهی می‌توانند نقش بسزایی در رفع خستگی و کاهش خطای انسانی به‌عنوان عامل اصلی تصادفات به ویژه در محورهای یکنواخت، بیابانی و بدون مناظر چشم‌نواز استان یزد، ایفا کنند

وی افزود: از سوی دیگر به منظور ارائه خدمات مطلوب و بهینه به کاربران جاده‌ای، توسعه مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی امری ضروری و مهم قلمداد می‌شود. در همین راستا مجوز احداث ۹ مجتمع خدمات رفاهی جدید برای استان یزد صادر و هم اکنون این مجتمع‌ها در حال ساخت است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تأکید کرد: تکمیل این مجتمع‌ها و اضافه‌شدن آنها به زنجیره مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی، سبب جلوگیری از پراکندگی واحدهای خدماتی منفرد در طول جاده‌ها و متمرکز شدن آنها در یک مکان خواهد شد.

وی ادامه داد: این امر ارائه خدمات متنوع و مطلوب را به کاربران جاده‌ای تسهیل می‌نماید ضمن اینکه از تعدد راه‌های دسترسی واحدهای منفرد به محور که باعث کاهش ایمنی و تلفات و تصادفات جاده‌ای می‌شود جلوگیری به عمل می‌آید.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌ عمومی راهداری استان یزد، رستگاری خاطرنشان کرد: در حال حاضر استان یزد دارای ۱۶ باب مجتمع خدماتی رفاهی و تیر پارک بین راهی در حال بهره برداری، می باشد و مجتمع‌های جدید نیز در محورهای شیراز – ابرکوه، بافق – سریز، یزد – مهریز، مروست – هرات، میبد – ندوشن، انار – مهریز، یزد – دهشیر، بافق – بهاباد و یزد – بافق در حال ساخت است.

انتهای پیام