شناسهٔ خبر: 70032455 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت راه و شهرسازی | لینک خبر

مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری اعلام کرد؛

تصویب برنامه اقدام مشترک بازآفرینی در ۲۹۸ شهر و ۱۹۸۲ محله

مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری گفت: برنامه اقدام مشترک در ۲۹۸ شهر و ۱۹۸۲ محله به تصویب ستادهای شهرستانی و استانی بازآفرینی شهری رسیده است که راهبری و پیگیری تحقق برنامه مصوب در طول برنامه هفتم پیشرفت از اهم اقدامات این دفتر به شمار می‌رود.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از شرکت بازآفرینی شهری ایران، منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از عملکرد ۱۰۰ روزه این دفتر در دولت چهاردهم ارایه کرد.

استادی با اشاره به اینکه در این مدت ۲۰ جلسه ستاد استانی و ۱۵۰ جلسه ستاد شهرستانی به منظور برنامه ریزی و هماهنگی اقدامات شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، گفت: ستادهای استانی استان‌های همدان، قم، اصفهان، آذربایجان شرقی و کرمانشاه به ریاست استاندار و با حضور مدیرعامل وقت شرکت بازآفرینی شهری ایران و شهرداران و سایر اعضای ستاد برگزار شده است.

مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران هدف از برگزاری این ستادها را هماهنگی بین بخشی، برنامه‌ریزی و یکپارچه‌سازی برنامه‌ها، هم‌افزایی منابع و نظارت بر اجرای مصوبات برشمرد.

وی پیگیری بارگذاری اطلاعات جلسات، برنامه و عملکرد ستادهای بازآفرینی بر سامانه ستاد ملی را از دیگر فعالیت‌های این دفتر برشمرد و توضیح داد:  تاکنون برنامه‌ها و اقدام مشترک مصوب محلات ۱۷۲ شهر در سامانه ستاد ملی ثبت و درج پروانه‌های صادره در بافت‌های ناکارآمد شهری در این سامانه پیگیری شده است.

استادی افزود: برنامه اقدام مشترک در ۲۹۸ شهر و ۱۹۸۲ محله به تصویب ستادهای شهرستانی و استانی بازآفرینی شهری رسیده است که راهبری و پیگیری تحقق برنامه مصوب در طول برنامه هفتم پیشرفت از اهم اقدامات این دفتر به شمار می‌رود.

به گفته مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران در این مدت ۱۶ جلسه شورای مسکن بازآفرینی شهری به ریاست مدیرعامل وقت شرکت و با حضور اعضای هیات‌مدیره، معاونان، مدیران و کارشناسان شرکت و همچنین ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها و شهرداری‌ها به صورت مجازی برگزار و عملکرد ۱۵ استان در این جلسات مطرح و بررسی شده است.

استادی اظهار کرد: با استعلام از استانداران به عنوان روسای ستادهای ملی استانی، دستورکارها و مصوبات پیشنهادی جلسه پنجاه و هفتم ستاد ملی جمع بندی و مصوبات طبق فرمت دبیرخانه ستاد راهبری تحول دولت مردمی تنظیم شد. پس از برگزاری جلسات متعدد با دستگاه‌های متولی و رایزنی و اخذ نظر دستگاه‌ها، دستورکارها و مصوبات نهایی جهت برگزاری جلسه پنجاه و هفتم ستاد ملی، خدمت وزیر راه و شهرسازی و نایب رییس ستاد ملی ارسال شده است.