به گزارش رکنا، موسی احمدی، رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در این خصوص به خبرنگار رکنا گفت: این ادعا صحیح است مشروط بر این که وزارت نفت سوخت لازم را تأمین کند. تاکنون که این وزارتخانه چندین راه را در نظر گرفته و از مسیرهای مختلفی درصدد حل چالش گاز برآمده است.
وی ادامه داد: تا جایی که خبر داریم دولت هم اکنون مذاکره با برخی کشورها را در پیش گرفته است. در بحث سوآپ و بحث قرارداد با کشورهای ترکیه، ترکمنستان و به خصوص روسیه نیز پیش رفته است.
رییس کمیسیون انرژی خاطرنشان ساخت: آن چه مسلم است دولت چهاردهم برای حل این مشکل واقعا کمر همت بسته است. این ادعا براساس گزارشهایی است که از وزارت نفت به دست کمیسیون می رسد.
بر اساس اظهارات احمدی با روند فعلی و رفع چالش گاز در کشور، نگرانی های ناشی از سوخت مازوت نیز می تواند برطرف شود هرچند اکنون برای چنین احتمالی هنوز زود است.
محمد بهرامی، نایب رییس کمیسیون انرژی نیز با تأیید مطلب فوق، اظهار داشت: فعلا نمی توان از حذف مازوت سخن گفت زیرا فعلا کشور به استفاده از این سوخت احتیاج دارد هر چند که تلاش می کنند تا با بهینه سازی خطرات زیست محیطی ناشی از آن را به حداقل ممکن برسانند.
وزیر نیرو نیز تأکید کرده بود گازوییل تحویلی در حال رسیدن به مرز حدود ۵۰ میلیون لیتر در روز است و هر چقدر از این رقم بالاتر برویم، با سرعت بیشتری میتوانیم مخازن را پر کنیم. همچنین در بخش تحویل گاز نیز وضعیت بهبود یافته و هم اکنون به بالای ۱۸۰ میلیون مترمکعب رسیده ایم که قابل تقدیر است.
به گفته احمدی افزایش تولید یکی دیگر از مواردی است که دولت در دستور کار دارد. بر اساس گزارش های وزرات نفت، تولید نفتگاز در طول سه ماه گذشته در کشور رشد داشته به طوری که تولید گاز خام نیز تا ۳۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.