به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرزاد حاجیمیرزایی شب گذشته _شنبه دهم آذر_ در سومین نشست شهرهای خلاق کشور اظهار کرد: کتاب «مدیریت نتیجهمحور» یکی از اسناد رسمی یونسکو است و برای مدیریت مراکز خلاقیت و شرکتهایی که میخواهند موفق باشند و به نتیجه برسند، تدوین شده است.
وی با بیان اینکه این کتاب توسط تیمی از دانشگاه کردستان ترجمه و ویرایش شده و توسط این دانشگاه به چاپ رسیده است، افزود: این کتاب بهویژه برای هر شرکت یا خانه نوآوری که بخواهد برنامهریزی کند، مفید است و میتواند به بخش خصوصی و دولتی کمک کند تا با هماهنگی و همکاری بیشتر به سوی اقتصاد خلاق حرکت کنند.
مسئول دبیرخانه شهر خلاق موسیقی سنندج با بیان اینکه در سنندج نیز اقداماتی مشابه در دست انجام است، تاکید کرد: یکی از پروژههایی که در سنندج راهاندازی شده، کتاب «نامداران موسیقی سنندج» است که در آن به معرفی بزرگان موسیقی این شهر پرداخته شده است، این کتاب که به زبانهای کردی، فارسی و انگلیسی چاپ شده سندی برای معرفی موسیقی سنندج و دلیلی برای جهانی شدن این شهر بهعنوان شهر موسیقی است.
حاجیمیرزایی اضافه کرد: این کتاب هدیهای به جامعه موسیقی کشور است و بهعنوان یک مرجع مهم برای معرفی سنندج بهعنوان یک مرکز خلاق موسیقی مطرح میشود.
وی با بیان اینکه از تجربیات اصفهان در زمینههای مختلف بهره برده است، ادامه داد: در موزه ارامنه اصفهان که بهعنوان یک مرکز نوآوری و دانشبنیان در زمینه موسیقی شناخته میشود، شاهد اقدامات مؤثر و موفقی در زمینه معرفی موسیقی و فرهنگ بودم.
مسئول دبیرخانه شهر خلاق موسیقی سنندج خاطرنشان کرد: پروژههای مشترک و کارگاههای مختلف زیادی در دانشگاه کردستان و سایر مراکز علمی و فرهنگی سنندج برگزار شده است.
حاجیمیرزایی با اشاره به برگزاری کنسرتهای موسیقی مدیتیشن با همکاری بخش خصوصی گفت: این کنسرتها که برای معلمان و پزشکان برگزار میشود، در راستای ترویج موسیقی و آرامش روانی در جامعه است و هدف اصلی این است که موسیقی بهعنوان یک ابزار قدرتمند برای پیوند و همبستگی فرهنگی استفاده شود.
وی با اشاره به تاریخ و پیوند فرهنگی سنندج و اصفهان افزود: سنندج که در زمان شاه صفی بهعنوان یک شهر تشکیل شد، ریشههای تاریخی و فرهنگی عمیقی دارد که با اصفهان پیوند خورده است.
مسئول دبیرخانه شهر خلاق موسیقی سنندج تاکید کرد: بسیاری از حکمرانان منطقه اردلان که در سنندج حکومت میکردند، ریشه اصفهانی دارند و قالی کردی که در کلیسای وانک اصفهان به نمایش گذاشته شده، نماد دیگری از پیوندهای فرهنگی و هنری بین این دو شهر است.
حاجیمیرزایی گفت: پیوندهای فرهنگی و هنری میان شهرهای مختلف بهویژه سنندج و اصفهان میتواند به ایجاد فرصتهای جدید و تقویت هویت فرهنگی کمک کند.