شناسهٔ خبر: 70021730 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

جاده کرج کندوان بازگشایی شد

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت: عملیات احداث گالری خوزنکلا به پایان رسید و تردد در این محور برقرارشد.

صاحب‌خبر -
جاده کرج کندوان بازگشایی شد
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ علی زندی فر گفت: با اتمام مرحله اول طرح احداث گالری خوزنکلا در محورکرج - کندوان شاهد افزایش ایمنی در این محور به ویژه محدوده خوزنکلا خواهیم بود.
 
مدیر کل راهداری وحمل و نقل جاده‌ای البرز با اشاره به اینکه احداث ۴۰۰ متر مربع گالری در این محدوده پیش بینی شده است تصریح کرد: در فاز ۷۳ متر گالری نصب شد و تلاش خواهد شد تا در سال آینده این پروژه را که نقش بسزایی در افزایش ایمنی کابران جاده‌ای دارد تکمیل کنیم.
 
زندی فر گفت: تطویل گالری پیچ آیینه، اجرای عملیات نصب باکس‌های بتنی آبرو‌های محور کرج - کندوان در چندین نقطه، ترمیم و بهسازی روشنایی‌های تونل ها، اجرای روکش آسفالت و خط کشی از دیگر اقدامات انجام شده در زمان انسداد در محور کرج -کندوان بوده است. 
 
 محور کرج - کندوان به دلیل عملیات عمرانی نصب گالری در محدوده خوزنکلا از تاریخ ۲۳ آبان تا ۱۰ آذر ماه به طور کامل بسته بود.