شناسهٔ خبر: 70016909 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کنترل و پایش مستمر صنایع تولیدی و غذایی درشهرستان کیار

پایش شبانه و روزانه واحد‌های تولیدی در شهرستان کیار بررسی و کنترل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کیار گفت: در این بازدید‌ها واحد‌های تولیدی غذایی و خوراک دام و طیور و آبزیان مورد پایش قرار گرفت و به صاحبان تولیدی توصیه‌های لازم در رابطه با رعایت قوانین و مقررات زیست محیطی و مدیریت پسماند وکنترل آلاینده‌های هوا ارائه شد.
عزیزی افزود: واحد‌های صنعتی که خروجی پساب و پسماند آنها در چهار چوب استاندارد‌های زیست محیطی نباشد پس از یک دوره مهلت زمانی برای رفع آلودگی و مدیریت زیست محیطی واحد، در صورت عدم رفع آلودگی در فهرست صنایع آلاینده ثبت و ملزم به پرداخت عوارض آلایندگی می‌شود.