یدالله جواد پور، روز شنبه در حاشیه بازدید از روند کاشت گندم در شهرستان ابرکوه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه کشت گندم پاییزه تا پایان آذرماه ادامه دارد، علت کاهش کشت را بحران خشکسالی، تغییر الگوی کشت به محصولات کم آبخواه نظیر زیره و همچنین مشکلات نوسان برق اعلام کرد .
وی با بیان اینکه برای کشت پاییزه گندم، سه هزارو ۲۰۰ تن کود شیمیایی تامین و توزیع شده است ادامه داد: ۵۴۰ تن بذور اصلاح شده سیستان ، نارین و ترابی و برزگر که در برابر شوری زمین و خشکی مقاوم هستند تامین و توزیع شده است.
جوادپور با بیان اینکه شهرستان های خاتم و ابرکوه عمده سطح زیر کشت گندم استان به شمار میروند خاطرنشان کرد: خاتم با سه هزار و ۶۰۰ هکتار و ابرکوه با ۲هزارو ۸۰۰ هکتار بیشترین سطح زیر کاشت گندم را در استان دارند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان یزد به تولید کنندگان توصیه کرد: به منظور افزایش عملکرد محصول، ضمن رعایت تاریخ کاشت و رعایت اصول تغذیه گیاهی به عنوان شعار دوره کاشت و کنترل علف های هرز با به کارگیری یافته های جدید توسط کارشناسان این سازمان در مراکز آشنا شوند.
سطح کل اراضی زیر کشت استان یزد ۱۱۰ هزار و ۷۱۵ هکتار است که از این میزان ۲۵ درصد محصولات زارعی و ۷۳ درصد محصولات باغی و ۲ درصد هم گلخانه ها تشکیل می دهند؛ سهم بخش کشاورزی استان از تولید ناخالص داخلی استان ۹.۸ درصد و سهم اشتغال بخش کشاورزی ۱۵ درصد و مساحت اراضی کشاورزی استان نسبت به کل کشور ۱.۳ درصد است.
سالانه یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در بخش های زراعت، باغبانی، دام، شیلات و گلخانه ای در این استان توسط بیش از ۸۷ هزار نفر از بهره برداران بخش کشاورزی تولید می شود.