به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه یاسوج روز شنبه در این رابطه اظهار کرد: رتبه بندی "کیو اس" توسط مؤسسه "کاکارلی سیموندز" در کشور انگلستان صورت میگیرد و از سال ۲۰۱۰ به صورت مستقل، دانشگاههای دنیا را مورد ارزیابی قرار میدهد.
بهادر کرمی افزود: اطلاعات انتشارات علمی دانشگاهها در این رتبهبندی از پایگاه استنادی اسکوپوس (Scopus) در بازه زمانی پنج ساله و استنادات در بازه زمانی ۶ ساله محاسبه شده است.
وی تصریح کرد: بر اساس آخرین گزارش از رتبهبندی آسیاییQS ۲۰۲۵ ، دانشگاه یاسوج رتبه ۵۰۰-۴۹۱ را در دنیا کسب کرده است.
رئیس دانشگاه یاسوج ابراز کرد: در این رتبهبندی، ۳۲ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند که "دانشگاه یاسوج" با کسب رتبه ۲۰ از ۳۲ نسبت به رتبه بندی کیو اس ۲۰۲۴ (رتبه ۲۳ از ۳۱) در جایگاه بهتری قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، نظام رتبه بندی کیو اس، رتبه بندی آسیایی را از سال ۲۰۰۹ ارزیابی و رتبه بندی برترین دانشگاه های آسیا را هر ساله اعلام می کند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه یاسوج در سالهای اخیر اقداماتی برای بهبود کیفیت آموزشی و پژوهشی داشته است که از جمله آن ها افزایش تجهیزات و زیرساخت های آزمایشگاهی و پژوهشی، ارتباطات ملی و بین المللی، جذب نیروهای علمی جوان، گسترش تحصیلات تکمیلی، جذب دانشجویان غیرایرانی و افزایش مبالغ گرنت پژوهشی است که به نظر می رسد اینک نتیجه آن اقدامات در این رتبه بندی ها مشخص شده است.
در فهرست رتبه بندی موسسات علمی و پژوهشی کشور از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۲، دانشگاه یاسوج در میان دانشگاههای وزارت علوم تحقیقات و فناوری پس از دانشگاه صنعتی و دانشگاه اصفهان جایگاه سیزدهم را کسب کرد.
جایگاه دانشگاه یاسوج در رتبه بندی های کشور مناسب است به گونه ای که در بین دانشگاه های جامع سراسر کشور هفتمین دانشگاه در حوزه آموزش است.