به گزارش ایسنا، مردم مینودر در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ مانند همیشه به صحنه آمده و انتخابات پرشوری را برای پایداری نظام جمهوری اسلامی ایران رقم زدند و نمایندگان خود را برای حضور در دوازدهمین مجلس شورای اسلامی انتخاب کردند، نمایندگانی که هر یک به نوعی در حل مسائل و مشکلات استان و مردم وعده داده بودند، در این گزارش به برخی انتظارات مینودریها از بهارستانیها پرداختهایم.
خانم نماینده یک روز جای من زندگی کن!
فاطمه سادات حسینی بانوی قزوینی است که در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: قانون جوانی جمعیت وضع شده است اما خبری از اجرای بستههای حمایتی از آن نیست. خانم دکتر محمدبیگی را تقریباً همه استان به عنوان پرچمدار قانون جوانی جمعیت میشناسند چراکه در این زمینه در حال تبلیغ است اما چند روز بیایند به جای ما که سه فرزند داریم ولی هنوز سقفی بالای سرمان نیست زندگی کنند.
وی ادامه میدهد: مجلس از همین ابتدای کار دولت، قاطعانه پای رفاه اقتصادی و معاش مردم بایستد و از مردم حمایت کند. گرانی در جامعه بیداد میکند؛ نمایندگان به جای آنکه به فکر دخالت در انتصابها باشند، به فکر مسائلی مثل تورم افسارگسیخته و ناترازی انرژی و قطع برق و گاز باشند.
دفتر آقای آبنوش کجاست؟
مهدی شریفی از دیگر شهروندان قزوینی است که تقریباً دو تن از نمایندگان مجلس را میشناسد، وی در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: بیکاری یکی از مهمترین دغدغه جوان است، مسکن گران است، قیمت خودرو نجومی در حال افزایش است و یک جوان زیر بار این همه فشار اقتصادی مگر چقدر توان دارد؟
وی میگوید: دفتر آقای آبنوش کجاست؟ متأسفانه کمتر کسی سراغی از آدرس ایشان دارد و این نشان میدهد؛ مشاوران رسانهای ایشان آنقدر که باید قوی نیستند. امروز اسنپ و سایتهای ترید ارز دیجیتال باعث شده تا جوانان کمتر به سراغ کارهای ثابت بروند و تنپرور شوند، نمایندگان مجلس باید به فکر این آسیبها باشند.
این شهروند قزوینی با اشاره به حذف کنکور و آزمون سمپاد بیان میکند: همه ما به خوبی میدانیم نظام آموزشی معیوبی داریم، سد تحول بنیادین آموزش و پرورش که نوشته شده یا اجرا نمیشود و یا ناقص اجرا میشود بنابراین در خصوص این موضوع نیز انتظار می رود که نمایندگان مجلس برنامه داشته باشند.
نماینده محترم چه خبر از همسانسازی حقوق بازنشستگان؟
علی محمدی یکی از چند میلیون بازنشسته قزوینی است که در خصوص انتظاراتش از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی میگوید: سالهاست که منتظر اقبالی در همسانسازی حقوق بازنشستگان هستیم، یک بار برای همیشه با زبانی ساده نمایندگان بگویند که وضعیت همسان سازی حقوق بازنشستگان چه میشود.
وی ادامه میدهد: همچنین نماینده مجلس باید با تصویب قوانین کار اجرایی را برای دولت تسهیل کند برای مثال کسانی که در مناطق محروم سرمایهگذاری میکنند را از مالیات معاف کند تا تشویق به سرمایهگذاری شوند.
این شهروند قزوینی خاطرنشان میکند: طی سالهای گذشته شاهد بودیم که برخی از مدیران دستگاههای اجرایی استان قزوین دچار تخلف و ترک فعل شدهاند، نمایندگان بررسی کنند در قزوین چه خبر است که برخی مدیران که هوای قزوین را استنشاق میکند، ترک فعل میکند.
وی با اشاره به ضعف قزوین در زیرساختهای فرهنگی میگوید: ما در قزوین سرانه سالن سینمایی مناسبی نداریم و حتی یک سالن کنسرت هم وجود ندارد. باید قبول کنیم که هنر و فرهنگ ریشه پرداختن به موضوعات مختلف در جامعه است که متأسفانه به دلیل پایین بودن زیرساختهای فرهنگی و هنری در جامعه، هنرمندان قزوینی مجبور به مهاجرت به شهرهای دیگر به ویژه تهران میشوند.
محمدی بیان میکند: قزوین شهر فرصتها است و ظرفیتهای بیبدیلی در حوزه صنایع و گردشگری دارد اما اقبالی برای رونق گردشگری این شهر دیده نمیشود که به نظرم نمایندگان مجلس باید به مدیران این موضوع را یادآوری کنند که توسعه پایدار گردشگری در اولویت باشد.
تاکستان محروم از زیرساختهای فرهنگی و تفریحی
جواد رحمانی یکی از شهروندان تاکستانی است که در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: وضعیت زندگی مردم خوب نیست و نباید فراموش کنیم که نمایندگان مجلس سهم بزرگی در اقتصاد و بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی دارند.
وی با اشاره به اینکه تاکستان یکی از ظرفیتهای اقتصادی در حوزه کشاورزی است، میگوید: متأسفانه طی سالهای اخیر شهرستان تاکستان آنطور که باید و شاید رشد نکرده است و تنها دلیل آن این بوده که مسئولان و نمایندگانی که تا به امروز پای کار این شهرستان بودند به مفعتهای شخصی خود فکر میکردند تا اینکه منفعت عام شهرستان را ببینند.
رحمانی میگوید: کلاهبرداری شرکت خودرویی «طروات نوین» امروز بلای جان مردم تاکستان شده است، اتفاقی که صورت گرفته این است که اغلب مردم تاکستان با مشکلاتی چون افسردگی دستوپنجه نرم میکنند لذا از آقای بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی انتظار داریم حق مردم تاکستان را از قوه قضائیه مطالبه کند و در اجرای قانون برای شخص مدیرعامل آن شرکت مطالبهگر باشد.
وی با اشاره به کمبود زیرساختها فرهنگی و همچنین تفریحی و گردشگری در شهرستان تاکستان خاطرنشان میکند: یکی دیگر از مشکلاتی که مردم با آن دستوپنجه نرم میکنند نبود زیرساختهای فرهنگی و گردشگری در شهرستان تاکستان است به طوری که تنها شهربازی این شهرستان مدتهاست پلمب شده و تاکستانیها از برخی امکانات تفریحی محروم هستند.
رحمانی در ادامه خاطرنشان میکند: احداث شهرکهای صنعتی در تاکستان بلاتکلیف مانده و انتظار میرود همانطور که بیگدلی در سخنرانیهای انتخاباتی خود در ستادهای مختلف وعده داده بود، پیگیر اعتبار برای تکمیل پروژههای نیمهتمام شهرستان تاکستان باشد.
وی میگوید: تأمین آب شرب و آب کشاورزی و جلوگیری از قطع برق کشاورزی از مهمترین مشکلات روستاهای این شهرستان است که باید برای آن تدبیر شود، اکثر شغل مردم شهرستان تاکستان کشاورزی است و قعطی برق مزید بر علت شده تا کشاورزان انگیزه خود را برای کار کشاورزی از دست بدهند.
عباسپور جاده بوئینزهرا را ببین!
علی دُرتاج یکی از شهروندان شهرستان بوئینزهرا است که در گفتگو با ایسنا اظهار میکند: جاده بوئینزهرا امروز به یکی از قتلگاههای استان تبدیل شده و عجیب است که عباسپور نماینده مردم شهرستان بوئین زهرا چطور از این جاده گذر میکند اما آن را نمیبیند.
وی ادامه میدهد: شهرستان بوئینزهرا به دلیل وجود چهرههای شاخص سیاسی استان، بسیار سیاست زده است و همیشه نمایندگان مجلس در انتصابها این استان دستی بر کار داشتند، درحالی که وظیفه ذاتی نمایندگان مجلس موضوعات دیگری است. با این حال تفرقه و دودستگی در این شهرستان سبب شده تا همیشه ضعیف باشیم.
این شهروند خاطرنشان کرد: رسیدگی به امور مردم نباید محدود به ایام انتخابات باشد بلکه باید همواره در راستای تقویت معیشت تلاش شود تا جامعه احساس امنیت اقتصادی داشته باشد.
به گزارش ایسنا، قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی است و در شرایط کنونی بهبود وضعیت اقتصادی کشور مهمترین مطالبه مردم و دغدغه اصلی در کشور است. اگر اکثر انتظارات اقشار مختلف مردم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی را مورد بررسی قرار دهیم به کلید واژه مشترکی به نام بهبود وضعیت معیشتی در محور اقتصادی میرسیم.
انتهای پیام