شناسهٔ خبر: 70011385 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

مدیرکل بودجه شهرداری تهران:

مشارکت ۶ هزار سفیر در من شهردارم ۳

مدیرکل بودجه شهرداری تهران با اعلام اینکه در دورم سوم ۴۲ هزار ایده واصل شده که ۶۰۰ ایده از سوی مردم پیشنهاد شده است، گفت: در دوره اول ۳.۹ همت، دوره دوم ۷.۱ همت و دوره سوم ۱۲ همت اعتبار برای طرح من شهردارم در نظر گرفته شده است.

صاحب‌خبر -

همشهری آنلاین - علی علاء‌الدینی در آیین آغاز سومین دوره «من شهردارم» که امروز -۱۰ آذرماه ۱۴۰۳-همزمان با یکصد و پنجاه و سومین پویش امید و افتخار در برج میلاد برگزار شد با بیان اینکه با افزایش رویه های دموکراتیک دولت ها به سمت تأمین رضایت شهروندان رفتند، اظهار کرد: به دنبال این موضوع، امروز با دولت باز و یا مشارکتی روبه رو هستیم. مردم در گذشته خود را ارباب رجوع می دانستند اما ادبیات به سمتی رفت که مردم به سمت مشتری دولت ها سوق داده شدند و امروز حقوق جدیدی در فرایند اداره امور کشور برای شهروندان ایجاد شده است.

وی ادامه داد: در دو سال قبل این طرح با بودجه ریزی مشارکتی اتفاق افتاد اما در کنار این طرح، سیاست گذاری، خدمات عمومی و نظارت مشارکتی نیز می تواند در شهرداری تهران اتفاق بیفتد که می توان در هیئت های اندیشه ورز آن را مشاهده کرد.

علاء الدینی با بیان اینکه مردم در بسترهای مختلف مشارکت را تمرین کردند، یادآور شد: در سه سال قبل شروع بودجه ریزی مشارکتی با این منطق که به سمت مردم در اداره امور شهر برویم، شکل گرفت. در دوره اول ۳۴۵ هزار نفر شرکت کردند و از دو هزار و ۸۰ پروژه هزار؛ ۳۶۰ پروژه انتخاب شد که ۷۰۰ نفر سفیر در آن مشارکت داشتند. هزار و ۹۷۰ سفیر در دوره دوم از ۶ هزار و ۵۰۰ طرح سه هزار و ۶۰۰ طرح را به رأی گذاشتند که در نهایت دو هزار و ۳۰۰ طرح انتخاب شد.

مدیرکل بودجه شهرداری تهران با اعلام اینکه در دورم سوم ۴۲ هزار ایده واصل شده که ۶۰۰ ایده از سوی مردم پیشنهاد شده است، گفت: در دوره اول ۳.۹ همت، دوره دوم ۷.۱ همت و دوره سوم ۱۲ همت اعتبار برای طرح من شهردارم در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه ۶ هزار نفر در سطح شرکت ها، سازمان ها و مناطق در این طرح مشارکت دارند، خاطرنشان کرد: قرار نیست این طرح به بودجه ریزی مشارکتی و یا در قالب یک رویداد محدود بماند. قرار است در طرح «من شهردارم ۳» دبیرخانه دائمی شکل بگیرد تا مردم ایده های خود را مطرح کنند و در طول سال بودجه برای این ایده ها در نظر گرفته شود.

علاء الدینی با تأکید بر اینکه اگر شهرداری بخواهد به سمت حکمرانی مشارکتی برود نیاز به تحول در ساختارها دارد، گفت: امیدواریم سازمان نوسازی و تحول اداری به این موضوع بپردازد. شهرداری با نسل جدیدی از سازمان و نهاد روبه رو خواهد شد که از امروز نیاز به انجام مطالعات دارد