شناسهٔ خبر: 70009602 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سرپرست شهرداری کاشان:

نمایشگاه اصفهان، فرصتی برای دیپلماسی گردشگری است 

سرپرست شهرداری کاشان گفت: نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع‌دستی و هتلداری اصفهان، فرصتی برای دیپلماسی گردشگری است که باید به‌عنوان ابزاری برای معرفی تصویر ملی و افزایش تأثیرگذاری جهانی از آن استفاده کنیم.

صاحب‌خبر -

ابوالفضل زارع در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کشورهای جهان، گسترش صنعت گردشگری را به‌عنوان یک استراتژی می‌دانند که برای توسعه و تقویت روابط فرهنگی، اقتصادی و سیاسی با سایر کشورها از آن بهره‌برداری می‌کنند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های جهانی منطقه فرهنگی کاشان افزود: کاشان به‌عنوان شهر جهانی خانه، جایگاه ویژه‌ای در معماری جهان دارد و در نمایشگاه اصفهان، ظرفیت معماری و شهرسازی کاشان به‌صورت ویژه معرفی خواهد شد.

سرپرست شهرداری کاشان تأکید کرد: جایگاه کاشان به عنوان شهر جهانی نساجی سنتی، دارای ظرفیت‎های ویژه‌ای است که با محور قرار دادن صنایع‌دستی و نساجی سنتی در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع‌دستی و هتلداری اصفهان حضوری پررنگ دارد.

وی افزود: غرفه کاشان میزبان هنرمندان و استادان برجسته حوزه‌‎های مختلف به ویژه صنایع دستی، معماری و نساجی سنتی خواهد بود تا از نمایشگاه اصفهان به عنوان فرصتی برای توسعه صنعت گردشگری این شهرستان استفاده کنیم.

زارع تصریح کرد: منطقه فرهنگی کاشان، در مرکز کشور، مقصدی جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی است که رونق این صنعت می‌تواند باعث تقویت ارتباطات و تبادل تجربیات در زمینه‌های فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با دنیا شود.

سرپرست شهرداری کاشان گفت: مناطق مختلف ایران، در حوزه فرهنگ و تمدن دارای ظرفیت‌های مهمی هستند که شناخت کافی از یکدیگر ندارند و برگزاری نمایشگاه و بخش‌های جانبی آن می‌تواند به ایجاد روابط جدید و تقویت روابط کمک کند.

زارع افزود: دیپلماسی گردشگری، نیازمند بستری از یک رویکرد جامع شامل مدیریت منابع، افزایش کیفیت خدمات گردشگری و برنامه‌های مناسب در حمایت از گردشگری و میراث فرهنگی است که با شناخت این فرصت‌ها و چالش‌ها می‌توان به شکل مناسبی از دیپلماسی گردشگری بهره‌برداری کرد.

چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع‌دستی و هتلداری، از هشتم آذرماه در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان واقع در کمربندی شرق مقابل منطقه روشن دشت گشایش یافته و به مدت چهار روز از ساعت ۱۵ تا ۲۱  میزبان علاقه‎مندان است.

شهرستان کاشان، دارای بیش از ۱۷۰۰ اثر تاریخی است که ثبت ۳۴۰  اثر در فهرست میراث ملی، ۲۲ مهر اصالت یونسکو و ثبت ۵ اثر در فهرست میراث جهانی، یکی از پایگاه‌های گردشگری ایران تلقی می‌شود. 

انتهای پیام