شناسهٔ خبر: 70004144 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

گرامیداشت یاد ۱۰۰ شهید مسجد جامع قم

بیست و یکمین یادواره ۱۰۰ شهید منطقه مسجد جامع قم با حضور قشرهای مختلف مردم قم برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در مراسم بیست و یکمین یادوراه ۱۰۰ شهید منطقه مسجد جامع قم مردم و حاضران یاد و خاطره شهدای منطقه مسجد جامعه را گرامی داشتند.

در این مراسم همچنین به مناسبت ایام فاطمیه مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) هم بر پا کردند.

برپایی نمایشگاه این یادواره در قالب ۱۲ غرفه فرهنگی و بصیرتی در مسجد جامع قم از دیگر برنامه های این یادواره بود.

مجتبی رحماندوست، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت رعایت عفاف و حجاب در جامعه، گفت: قانونی در مجلس شورای اسلامی برای متصدیان دولتی، ارباب رجوع و مجموعه‌ها تصویب کرده تا آداب و الگوی حجاب در این دست اماکن رعایت شود تا مقوله عفاف و حجاب پاسداشت شود.

وی بر ضرورت اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه با هدف اصلاح امور مملکتی تاکید کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر دارای اجزای زیادی است و ترک این فریضه الهی باعث مسلط شدن افراد شرور در جامعه می‌شود و جامعه را دچار تزلزل و فروپاشی می‌نماید.