شناسهٔ خبر: 70003501 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

وزیر آموزش و پرورش؛

راه برون‌رفت از مشکلات فرهنگی، توجه به تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش گفت: آنچه کشور با آن در حوزه‌های مختلف فرهنگی مواجهه است، ناشی از غفلت از نظام تعلیم و تربیت در سال‌های متمادی است.

صاحب‌خبر -

کاظمی: هفته آینده برگزاری پویش ملی بر مدار مقاومت برای کمک به مردمان مظلوم غزه و لبنان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در دهمین مجمع عالی بسیج دانش‌آموزی با شرکت ۳۲۰ دانش‌آموز نخبه بسیجی و جمعی از فرماندهان بسیج و سپاه پاسداران در دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه صنعتی شریف گفت: توسعه و ترویج فرهنگ مقاومت و بصیرت در بین دانش آموزان جزء ماموریت‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش است.

کاظمی در این مراسم همچنین بسیج دانش آموزی را نه فقط بخشی از بسیج که مبدا و مهمترین بخش بسیج دانست و گفت: همین دانش آموز بسیجی، فردا تبدیل به دانشجو، استاد، دکتر و کشاورز بسیجی می‌شود.

کاظمی با اشاره به اینکه یاد شهدای بسیجی بر ما فرض و لازم است، افزود: بسیج معجزه امام خمینی برای انقلاب اسلامی و حفظ همه دستاورد‌های انقلاب در کنار همه ساختار‌هایی که بعد از انقلاب اسلامی بوجود آمد، است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: وقتی سخن از بسیج زده می‌شود، یعنی یک تفکر، فرهنگ و نه یک سازمان اگر موضوع سازمان و شبکه و تشکلی است در مرحله بعد قرار دارد؛ چه بسا انسان‌هایی که تفکر بسیجی و فرهنگ بسیجی را داشته باشند، اما الزاماً در این سازمان شکل نگرفته باشند ولی با این حال آنها هم بسیجی هستند؛ فرهنگ بسیجی یعنی فرهنگ ارتباط با خدا، نماز اول وقت، خدمت به ملت، شجاعت، ولایت پذیری، اطاعت پذیری، تکلیف گرایی، ظلم ستیزی و استکبار ستیزی در دنیای متلاطم امروز.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ بسیجی باید در رفتار ما متجلی باشد و تلاش شود این فرهنگ در محیط پیرامونی ما متبلور شود، تصریح کرد: نکته دوم آنچه کشور با آن در حوزه‌های مختلف مواجهه است ناشی از غفلت به نظام تعلیم و تربیت است و این هم ناشی از غفلت انباشته شده سال‌های متمادی است لذا تنها راه حل برون رفت کشور در حوزه مسائل فرهنگی تمرکز و توجه به حوزه تعلیم و تربیت است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: آنچه در این شرایط فعلی می‌تواند منجی نظام تعلیم و تربیت در حوزه‌های فرهنگی و تربیتی باشد این است که زمینه را برای نقش پذیری دانش آموزان در عرصه مدرسه و محیط پیرامونی به بهترین شکل فراهم و مهیا کنیم با این شعار که هر دانش آموز حداقل یک تشکل و هر دانش آموز حداقل یک نقش؛ لذا معتقدم تشکل‌های رسمی و قانونی مورد تایید نظام جمهوری اسلامی ایران در مدرسه می‌تواند با هم افزایی و همفکری زمینه شتاب بخشی به این حرکت را فراهم کند.