به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید جواد حسینی؛ معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به سرعت بالای رشد سالمندی در کشورمان اظهار کرد: جمعیت ایران تا سال 1430 یکی از سالمندترین جوامع جهان خواهد شد و نیازمند برنامهریزی اصولی و زیرساختی برای مقابله با پیامدهای آن هستیم.
وی به برخی از سرفصلهای اقدامات بنیادین سازمان بهزیستی پرداخت و گفت: ایجاد اشتغال و حمایت از سالمندان، ایجاد اشتغال سبک و مشاغل زودبازده برای سالمندان، مانند آموزش سالمندیاران و مراقبان، اختصاص بخشی از تسهیلات بهزیستی برای ایجاد مشاغل مناسب برای سالمندان، تغییر رویکرد خانههای سالمندان، حرکت به سمت خانوادهمحوری و خانههای سالمندان روزانه و استفاده از ظرفیت محلات، تشکلها و گروههای داوطلب برای مراقبت از سالمندان در منازل برخی از این موارد محسوب میشوند.
حسینی درباره بازنگری اسناد مرتبط با سالمندی تاکید کرد: بازنگری سند سالمندی و تدوین سند محیط دوستدار سالمند ، رونمایی از 10 شهر دوستدار سالمند و آغاز طرح آموزش سالمندیاران در 17 استان از موضوعاتی است که در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته معاون وزیر رفاه ارتقای ساختار و اعتبارات، پیشنهاد ارتقای ریاست شورای ملی سالمندی به سطح ریاست جمهوری، تدوین لایحه حمایت از حقوق سالمندان و ارائه آن به مجلس ،ایجاد پایگاه اطلاعاتی سالمندان و اجرای پیمایش ملی سالمندی برای رصد وضعیت سالمندان و برنامهریزی دقیق و رونمایی از سایت خدمات و پایگاه اطلاعاتی سالمندان از از دیگر مواردی است که در دستور کار سازمان بهزیستی قرار گرفته است.
حسینی تأکید کرد: سالمندی موضوعی فراتر از وظایف بهزیستی است و نیازمند مشارکت همه دستگاههای دولتی، حاکمیتی و حتی مجلس و قوه قضاییه است.
انتهای پیام/
∎