به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حمیدرضا خان محمدی صبح روز چهارشنبه 7 آذر 1403 جهت مشارکت در اجرای آزمایشی طرح محرومیت زدایی به منطقه کلات استان خراسان رضوی سفر کرد.
وزیر آموزش و پرورش طی تماس تلفنی ضمن عرض خدا قوت به همه دست اندرکاران در مراسم آغاز عملیات حذف مدارس سنگی، اذعان داشت: جامعه خیری ظرفیت بسیار خوبی دارد و بیش از همه در این طرح قدردان مشارکت مردم هستیم.
علیرضا کاظمی افزود: بیش از ارزش ریالی این پروژه ها برای روحیه جهادی و همکاری ارزش قائل هستیم و این فضای همدلی، صمیمت و ایثارگری بسیار ارزشمند است و دست تمام مردم را می بوسم.
وی دستور داد تا نخستین مدرسه این طرح به صورت کاملا هوشمند طراحی شود و برای مشارکت در احداث یک مدرسه به صورت خیرساز اعلام آمادگی کرد.
خان محمدی نیز درخلال کمک به مردم مشارکت کننده در احداث مدرسه ، اظهار داشت: یکی از دغدغه های دولت چهاردهم بحث توسعه عدالت آموزشی است که با دستور رئیس جمهو محترم، مدارس سنگی نا ایمن که مشمول این طرح می شوند، در اولویت قرار گرفته است.
وی افزود: در این طرح که با همت مردم، گروه های جهادی، خیرین نیک اندیش، مهندسان اداره کل نوسازی مدارس، اداره کل آموزش و پرورش، فرمانداری، دهیاری و... اجرا می شود، همه با هم در کنار هم به روستا می آیند و در ساخت این مدارس که به هر دلیلی نیاز به تخریب و بازسازی دارند، مشارکت می کنند و مدارسی استاندارد با بهره مندی از تکنولوژی های نوین به فرزندان خود هدیه می دهند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس بیان کرد: روستای طاهر آباد نقطه آغاز این الگو است ، ویژگی این الگو اینست که از پایین به بالا آغاز می شود، یعنی مردم روستا آمده اند، دهیاری، استانداری، فرمانداری، امام جمعه، اهالی روستا، مهندسان نوسازی و...همه در کنار هم قرار گرفته اند تا این کار را با قدرت همدلی و اتحاد انجام دهند.
خان محمدی، تصریح کرد: در استان خراسان رضوی حدود 31 مدرسه سنگی نا ایمن شناسایی شده که به ترتیب ساماندهی خواهند شد و الگویی که در اینجا پیاده می شود الگوی صنعتی سازی است و به سرعت این مدرسه تحویل دانش آموزان خواهد شد.
وی افزود: حدود 1000 مدرسه نیز در سطح کشور وجود دارد که انشاء الله آن ها هم در اولویت کاری سازمان قرار خواهند گرفت.
این مقام مسئول ابراز داشت: با حضور مردم ما مشکلی نخواهیم داشت، چرا که وقتی مردم در کنار ما باشند خیر و برکات کار بیشتر می شود و اگر شرایط جوی فراهم باشد نخستین مدرسه مردمی ساز تا دی ماه به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: پیش بینی شده است عمده مدارس سنگی کشور را تا مهر 1404 ساماندهی کرده و در مورد مدارس کانکسی بالای 10 دانش آموز هم انشاء الله به زودی خبرهای خوشی خواهیم داشت.
خان محمدی گفت: در هر دو طرح خیرین ، بسیج، سپاه، و دو شریک راهبری همیشه آموزش و پرورش یعنی بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام، ما را همراهی خواهند کرد.
وی با اشاره به دلیل آغاز این طرح از استان خراسان رضوی گفت: کار را به نام حضرت زهرا (س ) آغاز کردیم و اینجا هم به عشق فرزند ایشان علی بن موسی الرضا (ع) در دستور کار قرار گرفت، انشاء الله مورد عنایت اهلبیت سلام الله علیها باشیم.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ادامه داد: همه مردم این منطقه خونگرم و پای کار هستند، خانم های روستا برای کسانی که اینجا کار می کنند غذا مهیا می کنند و این ویژگی همجواری با سفره حضرت رضا(ع) است.