شناسهٔ خبر: 69997509 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

استان اردبیل

تشدید برخورد با تخلیه نخاله‌های ساختمانی در مکان‌های غیرمجاز

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از تشدید نظارت و برخورد قاطع و قانونی با عوامل تخلیه نخاله‌های ساختمانی در مکان‌های غیرمجاز در این استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن قاسم پور در جلسه کمیته پیشگیری از تخلفات شهری، گفت: با هرگونه بی توجهی به آلودگی زیست محیطی از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی در مناطق مختلف این استان از طریق طرح موضوع در محاکم قضایی برخورد می‌شود.
وی با تاکید بر رسیدگی به آلاینده گی‌های ناشی از انباشت نخاله‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی، افزود: علاوه بر شهرداری‌ها به عنوان متولیان قانونی مدیریت نخاله‌های ساختمانی در محدوده و حریم شهرها، سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط نیز باید به تخلفات در حوزه مدیریت ناصحیح نخاله‌های ساختمانی ورود کنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل بیان کرد: شرکت آب منطقه‌ای برای حریم و بستر رودخانه ها، سازمان جهاد کشاورزی برای اراضی زراعی و باغی، اداره کل راهداری برای حریم جاده‌ها و پلیس راه استان برای خودرو‌های متخلف حامل نخاله باید رسیدگی و گزارش‌های لازم را ارائه کنند.
قاسم پور گفت: مسئولیت حوزه محیط زیست شهری از جمله مدیریت پسماند، فضای سبز شهری، ترافیک، مدیریت آب‌های سطحی، مشاغل مزاحم شهری، مدیریت سگ‌های بلاصاحب، حمل و نقل عمومی و فرهنگ زیست محیطی بر عهده شهرداری‌ها بوده و آنها باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.
وی اضافه کرد: اعمال قوانین مربوط به پیشگیری از آلودگی‌های زیست محیطی از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تنها در جهت رفاه حال مردم، پیشگیری از آلودگی طبیعت پیرامون زندگی مردم و فراهم کردن ادامه حیات عاری از آلایندگی‌های زیست محیطی است.