شناسهٔ خبر: 69996475 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

تجهیز ۱۵۰ میلیارد تومانی هنرستان‌های آذربایجان شرقی در یک سال گذشته

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در بازدید از فعالیت هنرجویان هنرستان شهید چمران ناحیه ۴ تبریز با دستگاه جدید CNC از تجهیز ۱۵۰ میلیارد تومانی هنرستان‌های استان در یک سال گذشته خبر داد و گفت: با پیگیری های صورت گرفته سهم استان آذربایجان شرقی در تجهیز هنرستان‌ها در سال گذشته چشمگیر بوده است.

صاحب‌خبر -

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: وی خاطرنشان کرد: در همین راستا ۱۱ دستگاه CNC جهت تجهیز هنرستان‌ها تحویل و شش دستگاه نیز سفارش داده شده و بیش از ۳۰۰ دستگاه رایانه و تجهیزات تخصصی نیز به هنرستان‌ها ‌ارسال شده است اما هنوز نیاز هنرستان ها بطور کامل مرتفع نشده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در راستای توسعه متوازن رشته ای، آذربایجان شرقی جزو سه سه استانی است که به هدف گذاری وزارتی رسیده است گفت: ۴۳/۳۳ درصد دانش آموزان استان در رشته های هنرستانی و کاردانش تحصیل میکنند.

سعادتی در پایان تجهیز هنرستان‌ها جهت تربیت نیروی متخصص را ضروری دانست و بر لزوم پای کار آوردن بخش صنعت در تجهیز تاکید نمود.