به گزارش خبرنگار دفاعپرس از فارس، «حسینعلی امیری» استاندار فارس در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس استان فارس با بیان اینکه از نظر ارزشهای معنوی و دینی دفاع مقدس قابل وصف و توصیف نیست، اظهار داشت: اثر تربیتی دفاع مقدس، راهیان نور، موزههای دفاع مقدس و یادمانها میتواند فوقالعاده باشد.
وی بیان کرد: موضوع دفاع مقدس موضوع هویت ملی، هویت دینی و غیرت است. معمولاً جوامع با هویت تاریخی خود زندگی میکنند و بخش قابل توجهی از هویت تاریخی ایران نیز دفاع مقدس است.
امیری تصریح کرد: در طول ۵۰۰ سال گذشته هر زمان که جنگی در گرفته بخشی از خاک ایران اسلامی جدا شده است و تنها مقطعی که یک میلیمتر از خاک کشور جدا نشد دوره دفاع مقدس است. جنگ تحمیلی در شرایط بسیار حساسی در ایران آغاز شد.
استاندار فارس با بیان اینکه ارتش عراق با مدرنترین تجهیزات زمان، نیروی انسانی و حمایت استکبار جهانی دشمن به ایران حمله کرد، گفت: با ایثار، فداکاری، از جانگذشتی و اعتقاد مردم به امام راحل این جنگ با سرافرازی ایران اسلامی به پایان رسید.
امیری با تأکید بر اینکه عکس، فیلم و پوسترهایی که به نمایش گذاشته میشود با واقعیت دفاع مقدس فاصله بسیار دارد، بیان کرد: در دفاع مقدس معنای واژههای ایثار، گذشت، فداکاری، عرفان و بندگی خدا را میتوان مشاهده کرد؛ برخی از صحنههای جنگ تحمیلی مانند افسانه است.
استاندار فارس تصریح کرد: اگر فکر میکنیم با حفظ ارزشهای دفاع مقدس میتوانیم آنچه در جنگ اتفاق افتاده است را به تصویر بکشیم، مطلقاً این موضوع امکانپذیر نیست.
امیری ادامه داد: رقابت برای رفتن به روی مین را چطور میشود به تصویر کشید؟ رقابت برای گذر از اروندرود با همه پیچیدگیهای موجود را چگونه میتوان توصیف کرد؟ ساخت پل بعثت و رقابت برای شرکت در عملیاتها را چگونه میتوان بیان کرد؟ این موضوعات واقعیت جنگ است و به هیچ صورتی نمیتوان آن را به تصویر درآورد.
وی در ادامه سخنان خود بیان کرد: از منظر موضوعات تربیتی و معنوی وصف دفاع مقدس برای کسانی که جنگ را ندیدهاند، غیرقابل تصور و غیرقابل تصویر است لذا باید هر چقدر میتوانیم دوران دفاع مقدس را شبیهسازی و صحنههای جنگ را بازسازی کنیم.
انتهای پیام/
∎