شناسهٔ خبر: 69994541 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

محصولی فناور دستاورد جدید در دانشگاه آزاد اصفهان

تولید مکمل‌های غذایی بر پایه گیاهان و قارچ‌های دارویی

پژوهشگران یک شرکت فناور در دانشگاه آزاد اصفهان موفق به تولید ادویه‌ها، چاشنی‌های ترکیبی و مکمل‌های غذایی بر اساس گیاهان و قارچ‌های دارویی شده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرفروش یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان گفت: این شرکت فناور در زمینه تولید ادویه‌ها، چاشنی‌های ترکیبی و مکمل‌های غذایی بر اساس گیاهان و قارچ‌های دارویی فعالیت می‌کند که در مراحل تجاری‌سازی و سیب سلامت هستند.
رستا هاشمی با اشاره به اینکه در این واحد سس‌های مختلف ازجمله سس فرانسوی و هزار جزیره تولید می‌شود، افزود: همچنین به طور تخصصی این واحد بر روی دستورالعمل یا طرز تهیه جدید سوسیس و کالباس به‌عنوان نمونه برای سوسیس آلمانی و کوکتل نیز فعالیت می‌کند.
این پژوهشگر گفت: تولید ادویه‌های ساده و ترکیبی به‌صورت تخصصی از دیگر فعالیت‌های این شرکت بوده و هتل‌ها، بیمارستان‌ها، رستوران‌ها، کارخانه‌های مواد غذایی و آشپزخانه‌های صنعتی بازار‌های هدف این شرکت هستند.