به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، در این موزه اسنادی از دوره صفویه، افشاریه، قاجار و دوره معاصر وجود دارد.
زندگی نامههای شهدای منطفه سوق، اسناد شرعی و حقوقی شامل اجازه نامهها، مصالحه نامهها، مبایعه نامههای منطقه غرب، اسناد اداری مانند احکام معافیتهای مالیاتی و فرامین شاهانی همچون شاه عباس و شاه سلیمان و مهمتر از همه شجره نامههای سادات امامزاده منطقه غرب کشور در این موزه وجود دارد.
نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری در حاشیه افتتاح این موزه گفت: این موزه، به عنوان پلی به گذشته و مرکزی برای آشنایی با هنر و فرهنگ پیشینیان و با هدف تقویت و توسعه فرهنگی در جنوب کشور محسوب میشود.
آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی افزود: موزه امام رضا (ع) با هدف نگهداری آثار تاریخی و فرهنگی و همچنین به عنوان یک مرکز آموزشی و فرهنگی فعالیت خواهد کرد.
وی همچنین بر ضرورت تقویت و توسعه این موزه تأکید کرد و ادامه داد: این موزه به عنوان یک موزه دیجیتال و نرمافزاری معرفی شود که بتواند به عنوان الگویی برای سایر مراکز فرهنگی در جنوب کشور عمل کند.
رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: این موزه با هدف بهرهمندی همگان از میراث فرهنگی و هنری کشور، درهای خود را به روی بازدیدکنندگان گشوده است.
افتتاح بزرگترین موزه تاریخی و فرهنگی جنوب کشور در سوق
بزرگترین موزه تاریخی و فرهنگی جنوب کشور با ۲۷ هزار اسناد تاریخی و بیش از ۱۵ هزار جلد کتاب در شهر سوق گشایش یافت.
صاحبخبر -
∎