شناسهٔ خبر: 69991007 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

عضو هیئت امنای بازار اصفهان:

حمایت از بازاریان به معنای سرمایه‌گذاری در رشد شهر است

عضو هیئت امنای بازار اصفهان با بیان اینکه رونق بازار به‌ویژه در شهرهایی با پیشینه تاریخی همچون اصفهان نه‌تنها به معیشت بازاریان کمک می‌کند، بلکه تأثیر مستقیمی بر توسعه اقتصادی و اجتماعی شهر دارد، گفت: وقتی بازاریان از نظر اقتصادی رشد کنند، درآمد آن‌ها اغلب در همان شهر سرمایه‌گذاری می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول یزدی‌زاده امروز _پنجشنبه هشتم آذر_ در نشست بازاریان با مدیریت شهری که در فرهنگ‌سرای بازار برگزار شد، اظهار کرد: بازار تاریخی اصفهان با ۷۵۰۰ کسبه، نقشی بی‌بدیل در هویت شهری، اقتصادی، فرهنگی و مذهبی شهر ایفا می‌کند.

وی افزود: احیای بازار یکی از کلیدهای رونق اقتصادی شهر است، نخستین گام‌ها در این مسیر، با پیشنهاد رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تشکیل هفت کمیسیون تخصصی از جمله فرهنگی، ایمنی، گردشگری، روابط عمومی و مرمت و احیا برداشته شده است؛ این کمیسیون‌ها که به‌صورت داوطلبانه و با حضور متخصصان اداره می‌شود، تاکنون عملکرد مثبتی داشته است.

عضو هیئت امنای بازار اصفهان گفت: کمیسیون عمران و مرمت طی سه هفته اخیر بیش از ۱۰۰ ساعت حضور میدانی در بازار داشته و اقدام به آسیب‌شناسی فنی کرده است؛ این تلاش‌ها که به پشتوانه تحقیقات قدیمی و تجارب محلی انجام می‌شود، نقشه راهی برای ساماندهی و مرمت بازار ارائه کرده است.

یزدی‌زاده عنوان کرد: رونق بازار به‌ویژه در شهرهایی با پیشینه تاریخی همچون اصفهان نه‌تنها به معیشت بازاریان کمک می‌کند، بلکه تأثیر مستقیمی بر توسعه اقتصادی و اجتماعی شهر دارد؛ وقتی بازاریان از نظر اقتصادی رشد کنند، درآمد آن‌ها اغلب در همان شهر سرمایه‌گذاری می‌شود.

وی بیان کرد: این چرخه اقتصادی موجب اشتغال‌زایی، افزایش نقدینگی در شهر و تقویت صنعت‌های وابسته می‌شود؛ در واقع حمایت از بازاریان به معنای سرمایه‌گذاری در رشد شهر است.

عضو هیئت امنای بازار اصفهان خاطرنشان کرد: شهرداری اصفهان با رویکردی پلکانی و عملیاتی، گام‌های مهمی برای احیای بازار برداشته است؛ این اقدامات در کنار جذب مشارکت‌های مردمی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، می‌تواند به رونق اقتصادی شهر و احیای هویت تاریخی آن کمک کند.

یزدی‌زاده عنوان کرد: مشکلات چند دهه‌ای بازار را نمی‌توان در کوتاه‌مدت رفع کرد، اما با برنامه‌ریزی دقیق و استمرار تلاش‌ها می‌توان گامی مؤثر در مسیر بهبود شرایط برداشت.