مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان با اشاره به حضور شهرهای خواهرخواندۀ اصفهان در چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری در اصفهان، گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه، کمک به رونق گردشگری و انجام رسالت اجتماعی، تبادل تجربه و معرفی آخرین دستاوردها و نوآوریهای این صنعت است.
احمدرضا طحانیان نمایشگاه بینالمللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری را جزو نمایشگاههای B2C با رویکرد نسبتاً غیرتجاری و قابل بازدید و جذاب برای عموم مردم خواند و افزود: این نمایشگاه در مکانی به وسعت ۷ هزار متر مربع فضای نمایشگاهی و ۲۸۱ غرفه است که نمایندگانی از ۷ استان کشور شامل تهران، البرز، همدان، خراسان، قزوین، قم و یزد در آن حضور دارند.
وی با اشاره به حضور خواهرخواندههای اصفهان و نیز شهرهایی از کشورهای روسیه، ارمنستان، کویت، پاکستان، عراق، ترکمنستان و مهمانانی از سفارت پاکستان و مالزی افزود: زمینههای فعالیت این نمایشگاه شامل صنایع دستی، هتل، اقامتگاه و تجهیزات هتلداری، گردشگری سلامت، طبیعتگردی، شرکتهای خدماتی هتلی، آژانسهای گردشگری، خدمات گردشگری الکترونیک، فرصتهای سرمایهگذاری و تأمین سرمایه، آموزشگاهها و شرکتهای دانش بنیان، نهادهای حاکمیتی دولتی، عمومی و نیمه عمومی، خوراک و سوغات اقوام مختلف است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان، همچنین حضور ۸۰ درصدی شرکتهای تولیدی و ۲۰ درصدی شرکتهای خدماتی، کمپینهای طبیعت گرد و گردشگر و صنایع دستی خارج از استان را از ویژگیهای حائز اهمیت این نمایشگاه دانست.
طحانیان، تشکیل کارگاههای آموزشی برای انتقال تجربه و تبادلنظر، برنامه ویژه آستان قدس رضوی، اختصاص پاویون به روابط عمومی شهرداری اصفهان برای ارائه توضیحات دربارۀ دستاورد اخیر مبنی بر انتخاب شهر اصفهان برای میزبانی اجلاس شهرهای تاریخی جهان را از دیگر برنامههای این نمایشگاه برشمرد.
وی وجود ۳۵ سیاه چادر برای آشنایی مردم با حال و هوای عشایر و چادرنشینها را از دیگر بخشهای نمایشگاه بینالمللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری برشمرد و افزود: شهرداریهای ۳۱ شهرستان استان که دارای جاذبههای مختلف گردشگری هستند برای معرفی جاذبههای گردشگری شهرستان خود در این نمایشگاه غرفه دارند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان توضیح داد: در زمینه گردشگری سلامت نیز اصفهان نقش مهم و بهسزایی بهخصوص برای کشورهای حوزه خلیج فارس دارد که در این رابطه طی تعاملی که با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شده حدود ۱۲ بیمارستان اصفهان که استاندارهای لازم را برای پذیرش بیماران خارجی دارند در این نمایشگاه حضور دارند.
وی همچنین با بیان اینکه گردشگری یکی از صنایع درآمدزا در دنیا است و اصفهان نیز جزو ۱۰ شهر برتر دنیا در زمینه تاریخی، گردشگری و صنایع دستی است، هدف از برگزاری این نمایشگاه در شرایط کنونی کشور و تحریمها را کمک به رونق این صنعت و انجام رسالت اجتماعی، تبادل تجربه و معرفی آخرین دستاورد ها و نوآوری های این صنعت برشمرد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان بر اساس آمار سالهای قبل، نمایشگاه بینالمللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری را جزو پربازدیدترین نمایشگاهها برشمرد و افزود: این نمایشگاه از ۸ تا ۱۱ آذرماه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در محل نمایشگاههای بین المللی اصفهان به نشانی کمربندی شرقی، مقابل منطقه روشندشت، میزبان دوستداران این صنعت است.
مبع: ایسنا