به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ محمدعلی طالبی استاندار کرمان در چهارمین سفر شهرستانی خود به بم رفت و در بازدید از پروژه بیمارستان در حال ساخت ۲۰۵ تختخوابی بم بر لزوم تکمیل این بیمارستان تاکید کرد و گفت: باید شرایط مناسبی برای مشارکت خیران و واحدهای صنعتی و معدنی استان فراهم کنیم تا بخشی از اعتبار مورد نیاز، توسط آنها تامین شود.
وی افزود: نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی نیز پیگیری بودجه مناسب در ردیفهای بودجه ۱۴۰۴ را دارد تا این پروژه هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسد.
استاندار کرمان با اشاره به آمار بالای تعداد بیمهشدگان بم، افزود: ضروری است به تناسب جمعیت بیمهشده، خدمات درمانی در این شهرستان نیز گسترش یابد.
توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم
سپس علی صدیقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم نیز با اشاره به حجم بالای مراجعات در بیمارستان پاستور بم، گفت: گاهی ۱۰۰ درصد ظرفیت این بیمارستان تکمیل است و نارضایتیهایی به علت کمبود تخت بیمارستانی داریم، روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر از مردم ما مجبور هستند به بیمارستانهای مرکز استان مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: سرانه تخت بیمارستانی کشور ۱.۸ درصد است در حالی که این آمار در شهرستان بم روی ۱.۲ درصد قرار دارد و برخی استانها به ۲.۵ درصد رسیدهاند.
گفتنی است، احداث بیمارستان ۲۰۵ تختخوابی شهرستان بم از سال ۹۰ شروع شده و جایگزین بیمارستان امام خمینی است که در زلزله تخریب شد.
شروع کار و انتخاب پیمانکار بیمارستان از سال ۹۶ بود و متاسفانه تا سال ۱۴۰۲ تنها به میزان ۱۵ درصد پیشرفت داشت و از سال ۱۴۰۲ تاکنون به ۳۰ درصد رسیده است.
این پروژه در زمینی به مساحت ۳۰ هزار مترمربع و با زیربنای ۲۱ هزار مترمربع طبق آخرین استانداردها ساخته شده است.
این بیمارستان دارای ۵ بلوک است که بلوک ۲ و ۳ و ۴ به میزان پیشرفت ۱۰۰ درصد رسیده و همچنین بلوکهای یک و 5 مربوط به ساختمان اصلی تا پایان سال اسکلتبندی خواهد شد و برای تکمیل آن ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
چراغ اقامتگاه بومگردی ارگ جهانی بم روشن شد
همچنین با حضور استاندار کرمان، واحد اقامتی بومگردی ارگ تاریخی و جهانی بم با ۲۱ اتاق و ظرفیت ۵۰ تخت افتتاح شد.
استاندار کرمان در ادامه با هدف بررسی وضعیت حفاظت و مرمت، از ارگ قدیم بم بازدید و بر اهمیت این بنای ارزشمند تاریخی و لزوم توجه به حفظ و نگهداری آن تأکید کرد.
ارگ تاریخی بم با ۲۰ هکتار زیربنا شاهکار معماری ایران است و تا ۲۰۰ سال پیش محل شهر قدیم بم بوده است.
پیش از زلزله سال ۱۳۸۲، قدمت ارگ بم به ۲ هزار و ۲۵۰ سال تخمین زده میشد، اما یک سال پس از این زلزله و پس از ثبت جهانی این بنا، ۱۲ نقطه از ارگ حفاری شد و بستری از زندگی و آثاری ۶ هزار ساله از این مجموعه به دست آمد.
استاندار کرمان همچنین در ادامه از مجموعه وکیل شامل مسجد، حمام و کاروانسرا و قنات ثبت جهانی قاسمآباد بم بازدید کرد.
بم، قطب و کانون خودروسازی ایران
استاندار کرمان با ابراز امیدواری نسبت به تبدیل شدن شهرستان بم به بزرگترین قطب خودروسازی ایران، توجه ویژه به این منطقه را به مصلحت کشور دانست و بر حمایت حداکثری از قطعهسازان تأکید کرد.
محمدعلی طالبی، در مراسم رونمایی از محصولات شرکت سروش خودرو در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم، این شهرستان را نماد پایداری و استقامت خواند و از موفقیت این مجموعه به عنوان نمونهای از مشارکت موفق بخش خصوصی در تولید، تقدیر کرد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به تبدیل شدن بم به بزرگترین قطب خودروسازی ایران، توجه ویژه به این منطقه را به مصلحت کشور دانست و بر حمایت حداکثری از قطعهسازان تأکید کرد.
استاندار کرمان با اشاره به ظرفیتهای استان در تولید فولاد و ورق، از برنامههای آتی برای تبدیل استان به قطب قطعهسازی کشور خبر داد و بر لزوم تولید حداکثری قطعات خودرو در استان تأکید داشت.
طالبی همچنین بر حمایت از اشتغال زنان و افزایش فرصتهای شغلی برای آنان، حتی در خطوط تولید، تأکید و ابراز امیدواری کرد: بم به یکی از شهرستانهای پیشرو در افزایش اشتغال و مشارکت زنان و کاهش نرخ بیکاری آنان تبدیل شود.