به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام و المسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، در همایش تخصصی شبکههای هیئت و تشکلهای دینی با عنوان "میانداران جهاد 4" امروز، پنجشنبه 8 آذرماه، برگزار شد، بر لزوم نهادینه کردن منطق و فرهنگ مقاومت در جامعه از سوی هیئتیها تأکید کرد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به وضعیت جبهه مقاومت و نقش هیئتها در ترویج منطق مقاومت، گفت: ما فرماندهان بزرگ و عزیز را از دست دادهایم، اما نهضت مقاومت همچنان با قدرت ادامه دارد و دفاع از مردم مظلوم همچنان با استواری و شکوه ادامه دارد.
او تصریح کرد: هیئتیها بیش از دیگران خود را موظف به ایستادگی در برابر مشکلات و پایبندی به عهد مقاومت میدانند. این همان سنگینی مسئولیت هیئتیهاست که مقام معظم رهبری آنها را مرکز و محور جهاد تبیین معرفی کردهاند.
قمی در ادامه اظهار داشت: هیئتها با استفاده از ظرفیتهای اجتماعی و فرهنگی خود و بر اساس ارتباطات عمیقی که مردم با محافل حضرت سیدالشهدا علیهالسلام دارند، باید در راستای گسترش منطق انقلاب اسلامی و مقاومت در مسیر نهضت عاشورا گام بردارند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه چندین سال است مقام معظم رهبری بر نهادینهسازی منطق مقاومت در میان مردم تأکید دارند، خاطرنشان کرد: ما خود را خادم و نوکر هیئتیها و جهادگران عرصه جهاد فرهنگی میدانیم و وظیفه داریم که این منطق را در میان مردم جا بیندازیم.
قمی تأکید کرد: ما در برابر رژیم منحوس صهیونیستی کوتاه نخواهیم آمد اما در منطق مقاومت، روشهای مختلفی برای مبارزه وجود دارد. همانطور که حضرت زهرا سلامالله علیها در برابر ظلم و فساد به طرق مختلف مقاومت میکردند؛ گاهی با گریه، گاهی با برگزاری مجالس روضه، گاهی با حضور در دستههای عزاداری، گاهی با رفتن به سر مزار شهدا و گاهی با یادآوری فداکاریهای اصحاب و یاران، ایشان از هر فرصتی برای پیشبرد مسیر مقاومت استفاده میکردند.
او در ادامه گفت: به همین ترتیب، پیام مقاومت حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها به گوش دنیا رسید. آن حضرت حتی برای مراسم تشییع و تدفین خود نیز برنامهریزی کرده بودند و مخفی بودن مزار مطهر ایشان، مفهومی عمیق دارد که باید به آن توجه شود. این اقدامات حضرت زهرا سلامالله علیها در راستای جهاد تبیینی باید به عنوان یک الگو مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پایان گفت: ما هیئتیها باید منطق مقاومت را که از حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها گرفتهایم، در جامعه خود نهادینه کرده و از آن درس بگیریم. این مسئولیت بر دوش ماست تا در هر شرایطی به ترویج و گسترش این فرهنگ مقاومت ادامه دهیم.
انتهای پیام/