شناسهٔ خبر: 69990060 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

استقبال تجار ایرانی از پرواز‌های کارگوی فرودگاه پیام/ اتصال منطقه ویژه اقتصادی پیام به جبل علی امارات

به دنبال آغاز به کار پرواز‌های کارگو از امارات به پیام، این پرواز‌ها مورد استقبال تجار و بازرگانی ایرانی به خصوص فعالین در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات قرار گرفته است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، نشست تبیین ظرفیت‌های پرواز کارگو دبی- پیام در ادامه سلسله نشست‌های ایجاد گمرک تخصصی فاوا در این منطقه  با حضور  اکبر قنبرپور مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، رضا خورشیدی زاده مدیر کل گمرک البرز، مجتبی شمس نژاد معاون هوانوردی فرودگاه پیام، مدیران این منطقه و بازرگانان، صنعتگران و فعالان عرصه حمل و نقل هوایی در سالن اجتماعات  این منطقه برگزار شد.

بر اساس این گزارش، برقراری پرواز‌های کارگو از امارات به پیام از اواخر آبان با هدف واردات مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و الکترونیک، مزایا و راه‌های ارتباطی با هدف استفاده بخش خصوصی از این پروازها، از مهم‌ترین موارد مطرح شده در این نشست بود.

هم اکنون این پرواز‌ها در روز‌های شنبه و چهارشنبه هر  هفته از مبدا امارات به مقصد پیام در حال انجام بوده که با استقبال خوب تجار و بازرگانان از این پرواز‌ها در آینده نزدیک شاهد افزایش این پرواز‌ها خواهیم بود.
این در حالی است که با ایجاد مسیر پرواز‌های کارگو از امارات به پیام، منطقه ویژه اقتصادی پیام به جبل علی امارات نیز متصل شده است.

این پرواز‌ها با هدف راه اندازی گمرک تخصصی فاوا در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام برقرار شده که درگام بعدی با رایزنی‌های در حال انجام، برقرار کردن پرواز‌های شنزن به پیام در دستور کار مسوولان این فرودگاه قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، تجار و فعالین حوزه هوانوردی حاضر در این نشست، برقراری این پرواز‌ها را به عنوان یکی از نقاط عطف برای رونق تولید در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات عنوان و خواستار افزایش این پرواز‌ها شدند.

لازم به ذکر است، قنبرپور مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، با اشاره به آغاز پرواز‌های کارگو از مقصد امارات  به این فرودگاه با هدف واردات تجهیزات ارتباطی، مخابراتی و الکترونیکی مورد نیاز تولید کنندگان فعال در این حوزه گفت: در کنار برقرار شدن این پروازها، اقدامات دیگری از جمله استقرار آزمایشگاه‌های تخصصی، حضور دفتر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، فعال شدن شرکت‌های فناور در مرکز قطب داده پیام، آموزش کارشناسان و ارزیابان با هدف ایجاد گمرک تخصصی فاوا  در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام اجرایی شده است.

وی با اشاره به سرمایه گذاری ۳۷۰ واحد تولیدی و صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، افزود: ۶۰ درصد از این شرکت‌ها در حوزه آی سی تی مشغول به فعالیت هستند.

قنبرپور با بیان اینکه طبق برنامه ریزی‌های پیش بینی شده تا پایان برنامه هفتم توسعه، تعداد کل شرکت‌های فعال در پیام به ۷۰۰ شرکت خواهد رسید، بیان داشت: از این تعداد حدود ۵۰۰ شرکت در حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و الکترونیک خواهد بود.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هدف اصلی ما این است که پیام تبدیل به قطب تولیدی، تجاری و ترانزیتی در حوزه اقتصاد دیجیتال شده تا سهم خود را در این بخش به خوبی ایفاءکند، عنوان کرد: با تکمیل شدن این زنجیره که بخش زیادی از آن انجام و مابقی نیز در آینده نزدیک به سرانجام خواهد رسید، شاهد اجرایی شدن   هدف نهایی که تبدیل شدن پیام به قطب اقتصاد دیجیتال است، خواهیم بود.

ارائه خدمات  به صورت شبانه روزی در فرودگاه پیام و ارزان‌تر بودن نسبت به سایر فرودگاه‌های کشور
معاون هوانوردی و امور فرودگاهی فرودگاه بین المللی پیام نیز در ادامه این نشست با اشاره به ظرفیت‌های بخش فرودگاهی پیام، عنوان کرد: با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبی که  در این فرودگاه وجود دارد می‌توان در مدت زمان کوتاهی، سهم خود را در بازار منطقه‌ای در حوزه اقتصاد دیجیتال به دست آوریم.

مجتبی شمس نژاد امکان حمل یکسره، ارائه خدمات فرودگاهی به صورت شبانه روزی، ارزان بودن خدمات فرودگاهی نسبت به سایر فرودگاه‌ها و امکان تخلیه و بارگیری هواپیما‌های پهن پیکر را از جمله مزایای فرودگاه بین المللی پیام بیان کرد و افزود: همچنین هم اکنون شاهد اجرایی شدن برنامه‌هایی از جمله ایجاد ترمینال بار و محلی برای استقرار دفاتر حمل بار هوایی و راه اندازی مسیر سبز گمرکی برای ورود کالا‌ها به پیام هستیم.

لازم به ذکر است در ادامه این نشست، فعالان بخش خصوصی حوزه هوانوردی به طرح سوالات خود در خصوص پرواز‌های کارگو از امارات به پیام و نحوه توسعه تعاملات با هدف واردات مواداولیه و تجهیزات مورد نیاز بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداختند.

گفتنی است، منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، امروز با ایجاد زیر ساخت ها، ارایه خدمات و جذب واحد‌های تولیدی تجهیزات آی سی تی و فناوری‌های نوین در حوزه اقتصاد دیجیتال در حال تبدیل شدن به بزرگترین قطب اقتصاد دیجیتال کشور است.

انتهای پیام/