شناسهٔ خبر: 69988998 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ضرورت استفاده راهکار‌هایی برای کاهش اثرات ناترازی انرژی بر بخش تولید

معاون وزیر صمت گفت: برنامه‌ریزی لازم با صاحبان صنایع برای استفاده از راهکار‌های منطقی و انجام هماهنگی‌های لازم می‌تواند اثرات ناترازی انرژی برق و گاز بر صنایع را کاهش دهد.

صاحب‌خبر -
ضرورت استفاده راهکار‌هایی برای کاهش اثرات ناترازی انرژی بر بخش تولید
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی کشور در گردهمایی معاونان فنی شرکت شهرک‌های صنعتی کشور در بوشهر با اشاره به هزینه ایجاد زیرساخت‌ها در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، بر ضرورت استفاده از دانش روز و تخصیص بهینه منابع تاکید کرد.
رضا انصاری با اشاره به ضرورت توجه به مدیریت و کنترل طرح و برنامه‌ریزی صحیح در خصوص اجرا و بهره‌برداری به موقع از طرح‌های زیرساختی، افزود: نبود برنامه‌ریزی صحیح و کنترلی طرح می‌تواند زمینه ساز بروز بسیاری از اختلافات پیمانکاری و دعاوی حقوقی شود.
وی با اشاره به تاثیر ناترازی برق و گاز در کشور بر تولید صنایع، اظهار داشت: برنامه‌ریزی لازم با صاحبان صنایع برای استفاده از راهکار‌های منطقی و انجام هماهنگی‌های لازم می‌تواند اثرات ناترازی انرژی برق و گاز بر صنایع را کاهش دهد.
معاون وزیر صمت عنوان کرد: استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر وتوسعه شهرک‌ها و ایجاد مناطق تخصصی انرژی خورشیدی، کمک شایانی به رفع این ناترازی خواهد داشت. 
وی بیان داشت: در جذب، توسعه و بکارگیری نیروی انسانی باید از مشاوران بیرون سازمانی استفاده کنیم و بپذیریم که به متخصصان علوم اجتماعی به‌مانند یک پزشک خوب نیاز داریم و هنر این است که با درک واقعیت‌های موجود راه حل مناسب را پیدا کنیم چرا که امروزه سامانه سازی در منابع انسانی یک تخصص است.
وی گفت: سازمان صنایع کوچک می‌بایست یک مسیر برای آینده طراحی کند و گذشته نگری دیگر جواب نمی‌دهد؛ همچنین باید از ظرفیت شرکت‌های خدماتی شهرک‌ها به‌نحو مطلوب استفاده شود چرا که ظرفیت خوبی در این شرکت‌ها وجود دارد که از تجارب بسیار بالایی در حوزه صنعت برخوردارند و میتوانند یک بازوی اجرایی بسیار خوب برای سازمان و شرکت‌های استانی باشند.
رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی کشور اظهار کرد: برای برخورداری شهرک‌های صنعتی از امتیاز مشابه پارک‌های فناوری در قانون ارزش افزوده باید تلاش کرد تا نتیجه لازم حاصل شود و سهمی هر چند اندک از مالیات بر ارزش افزوده برای شهرک‌های صنعتی که صاحبان آن از مهمترین پرداخت کنندگان ارزش افزوده‌اند، لحاظ شود.
وی بیان داشت: نوآوری و تحولی که بر اساس مفهوم چرخه عمر سازمان مطرح می‌شود باید حول محور عمق بخشیدن به فعالیت‌ها و ایجاد تنوع بچرخد که ایجاد زنجیره‌های ارزش و توسعه تکنولوژی و نوآوری‌های فنی می‌تواند از جمله مصادیق آن باشد.
انصاری گفت: میبایست در شهرک‌های صنعتی مسیری که در شهرک زیست فناوری بوشهر با همکاری شرکت‌های فناور و دانش بنیان در پیش گرفته شده را ادامه دهیم و سازمان باید در ادامه حیات خود با نگاه فنی نقش‌آفرینی کند. 
وی تشریح کرد: می‌توان یک شرکت و طرح در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر که از ظرفیت‌های بالقوه و مهم سازمان است با سرمایه‌گذاری در طرح‌های یوتولیتی تعریف کرده و منابع‌مان را تجمیع کنیم و از سود حاصل از آن سهم استان‌ها را پرداخت کنیم.