شناسهٔ خبر: 69987583 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل صمت گلستان عنوان کرد:

«عطاآباد» خاستگاه تولید مبل گلستان/ تولید مبل در ۳۰ روستا

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان مبل روستایی در گلستان و تامین مواد اولیه آنها تاکید کرد و افزود: در بیش از ۳۰ روستای گلستان مبل تولید می‌شود.

صاحب‌خبر -

درویش علی حسن‌زاده ظهر پنجشنبه در دیدار رؤسای ادارات صمت و رؤسای اتاق‌های اصناف شهرستان استان گلستان با سردار غلامرضا حسن پور، رئیس بسیج اصناف بازاریان و فعالان اقتصادی کشور اظهار کرد: در حال حاضر ۹۰ هزار واحد صنفی در استان گلستان فعال هستند که نزدیک به ۸۰ هزار از این واحدهای صنفی معتبر و دارای مجوز هستند.

مدیرکل صمت استان گلستان افزود: جامعه اصناف در ایجاد اشتغال و تولید ناخالص استان نقش بسزایی دارند.

وی با بیان اینکه اصناف به طور مستمر در حال تأمین نیازهای اصلی و ضروری جامعه هستند، بیان کرد: نمی‌توان نقش اصناف را در رشد و توسعه واحدهای تولیدی نادیده گرفت.

به گفته حسن‌زاده، ۶۸ درصد نانوایی‌های نوع یک و دو در استان به تجهیزات سوخت جایگزین مجهز شده‌اند که در صورت بروز شرایط بحرانی و قطعی برق بتوانند به پخت نان ادامه دهند.

مدیرکل صمت استان گلستان، با اشاره به تعدد روز بازارها در استان گفت: تلاش ما ساماندهی روز بازارها است اما این امر نیازمند عزمی در سطح ملی است.

وی با اشاره به این موضوع که تأمین پوشاک، کالا و معیشت امر اجتناب ناپذیر زندگی مردم است، افزود: برای بهبود وضعیت نامساعد تولید پوشاک ایرانی باید حمایت‌های ویژه‌تری از سوی دولت انجام شود.

حسن‌زاده ادامه داد: معافیت در بخش‌های مالیاتی و تأمین اجتماعی و ارائه تسهیلات ارزان قیمت راهکارهایی است که می‌توان به بخش تولید پوشاک در کشورمان کمک کرد.

وی با اشاره به اینکه روستای عطاآباد خاستگاه صنعت تولید مبلمان در استان گلستان است، گفت: تولید مبل بعد از این روستا به ۳۰ روستای دیگر در استان تسری یافته و برای توسعه نیاز است که حمایت‌های ویژه در خصوص تأمین مواد اولیه این صنعت صورت گیرد.

انتهای پیام