شناسهٔ خبر: 69986238 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تدوین برنامه برای ساخت بزرگراه زاهدان - چابهار برپایه دومسیرمهم

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از تدوین برنامه مشخص برای ساخت بزرگراه زاهدان - چابهار بر پایه دو مسیر مهم اولویت بندی و زمانبندی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، عطاء اله اکبری در بازدید از مراحل ساخت قطعه سه بزرگراه زاهدان - خاش گفت: در شرایطی که مسوولیت ساخت کریدور بزرگراهی زاهدان به چابهار در سفر رییس جمهور تفویض شد بنا به دستور استاندار ضمن آغاز مراحل انتقال قرارداد‌ها و تمامی صورت‌های مالی، فنی وحقوقی از شرکت ساخت وتوسعه راه‌های کشور به استان به سرعت در حال تدوین برنامه زمانبندی هستیم.

 مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان افزود: با عنایت به منابع در اختیار و نیز طول مسیر برنامه زمان بندی ساخت بزرگراه در این مسیر را با نظر استاندار قطعی و یک کار سنگین ساخت را آغاز کنیم تا عقب ماندگی‌های تاریخی این حوزه به سرعت جبران شود.

وی تاکید کرد: قطعا اتمام بزرگراه در محور‌های زابل- زاهدان و نیز زاهدان- بیرجند که در چند سال گذشته انرژی زیادی را از بخش عمرانی استان به خود اختصاص داد و می‌تواند به تمرکز خاص و فوری ما بر روی کریدور زاهدان -خاش، خاش- ایرانشهر، ایرانشهر- نیکشهر و نیکشهر -چابهار کمک کند.

اکبری  گفت: با توجه به اینکه هیچ استانی در کشور این قدر طول ساخت به آن تفویض نشده و با توجه به عملکرد استان در چهار سال گذشته در ساخت بزرگراه این اعتماد بوجود آمد که ساخت بیش از ۶۰۰ کیلومتر دیگر نیز تفویض شد و قطعا با توجه به محدودیت‌های اعتباری کار بسیار سنگینی را در پیش داریم.