شناسهٔ خبر: 69985829 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

مسئول بسیج سازندگی سپاه کازرون خبر داد:

اعطا ۷ میلیارد تومان وام و اشتغال زایی برای ۱۰۰ نفر در کازرون

سرهنگ موجی گفت: وام‌های اقتصاد مقاومتی در شهرستان کازرون در قالب ۷ میلیارد تومان جهت اشتغال زایی ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و بیش از ۲۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اعطا شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، سرهنگ دوم پاسدار محمد موجی مسئول بسیج سازندگی سپاه شهرستان کازرون در حاشیه برپایی ۶ غرفه نمایشگاه در شهرستان کازرون اظهار داشت: ۴۸ مورد وام اشتغال زایی در سال جاری در شهرستان کازرون برای کارآفرینان پرداخت شد.

وی ادامه داد: وام‌های اقتصاد مقاومتی در شهرستان کازرون در قالب ۷ میلیارد تومان جهت اشتغال زایی ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و بیش از ۲۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اعطا شده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه شهرستان کازرون از برپایی غرفه‌های اقتصادی مقاومتی و اشتغال زایی گفت و تصریح کرد: غرفه‌های اقتصاد مقامتی و اشتغال زایی به همت کارآفرینان در عرصه‌های مختلف بسته بندی و صنایع تبدیلی به مدت یک روز در محل سپاه شهرستان کازرون برگزار شد.

وی افزود: این غرفه‌های توسط کارآفرینان برتر بسیج سازندگی در شهرستان کازرون و بخش‌های جهت بازدید و خرید برای عموم مردم برپا شد.

سرهنگ موجی اذعان داشت: مبلغ فروش توسط غرفه‌های بسیج سازندگی شهرستان کازرون در این نمایشگاه یک روزه جهت کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان توسط کارآفرینان اهداء شد.

انتهای پیام/