به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، علی محدثی نژاد گفت: پرونده خرید و حمل ۱۰ هزار و ۴۵۰ لیتر نفتگاز خارج از ضوابط تعیینی به ارزش پنج میلیارد و ۱۶۲ میلیون ریال در شعبه ویژه قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان فردوس رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی افزود: شعبه پس از بررسی مدارک، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط سوخت قاچاق، متخلف را به پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۲۴ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش ریالی سوخت محکوم کرد.
وی گفت: شعبه همچنین با توجه به بیشتر بودن ارزش خودرو از سوخت کشف شده، پنج میلیارد و ۱۶۲ میلیون ریال معادل ارزش سوخت به جریمه اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت ۱۵ میلیارد و ۴۸۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی افزود: ماموران نیروی انتظامی فردوس هنگام بازرسی خودروهای عبوری از یک دستگاه کشنده، سوخت قاچاق را کشف و پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.