شناسهٔ خبر: 69985056 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی تاکید کرد؛

تشکیل هیئت اندیشه‌ورز گامی موثر در جهت رسیدن به نقطه مطلوب در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس

سردار یوسفعلی‌زاده گفت: اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی با تشکیل هیئت اندیشه‌ورز به دنبال مشورت و گفت‌وگو با فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس و همچنین صاحب‌نظران است تا با همفکری و مشورت با فاصله گرفتن از وضع موجود به سمت وضع مطلوب حرکت کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، اولین نشست هیئت اندیشه‌ورز اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی متشکل از فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس و جمعی از صاحب‌نظران با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان در موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی برگزار شد.

سردار یوسفعلی‌زاده در این نشست اظهار داشت: آرزوی قلبی این است که نشست اندیشه‌ورز اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی ادامه داشته باشد و همه اعضا با انگیزه و علاقه مضاعفی در این نشست حضور داشته باشند و با تبادل اندیشه در این نشست مشارکت داشته باشند تا بتوانیم از پیشنهادت ارائه شده در راستای نشر ارزش‌های دفاع مقدس که امر مقدس، کار بزرگ، ضروری و تکلیف است استفاده شود.

وی با برشماری عرصه‌های کاری اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در حوزه‌های مختلف، افزود: امور جاری این اداره‌کل در حال اجرا است و ما نیز پیگیر انجام ماموریت هستیم منتهی مطلوب حاصل نشده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی ادامه داد: اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس استان با تشکیل هیئت اندیشه‌ورز به دنبال مشورت و گفت‌وگو با فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس و همچنین صاحب‌نظران است تا با همفکری و مشورت با فاصله گرفتن از وضع موجود به سمت وضع مطلوب حرکت کنیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: در حوزه فکر و اندیشه به دنبال نظرات دلسوزانه هستیم و قطعاً از دانش و فکر شما اندیشه‌ورزان استفاده خواهد شد.

سردار یوسفعلی‌زاده خاطرنشان کرد: اعضا با عضویت در هیئت اندیشه‌ورز مصمم باشند و مداومت کنند تا زکات آموخته‌های خود را بپردازند.

وی در ادامه در خصوص ماموریت اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان و ساختار اداری آن توضیحاتی را بیان کرد.

سپس اعضای هیئت اندیشه‌ورز اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی دغدغه‌ها‌، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در حوزه ترویج فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت بیان کرد.

در ابتدای این نشست «محمدعلی فنایی» مدیر طرح و برنامه اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی و دبیر هیئت اندیشه‌ورز در توضیحاتی به تبیین اهداف تشکیل و ساختار این هیئت پرداخت.  

انتهای پیام/