به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان سمنان، در این مراسم محمد جواد کولیوند، استاندار سمنان گفتند؛ جامعه بزرگ افراد دارای معلولیت که سرشار از استعداد های بسیار ارزشمند و وافراند، نیاز به دیده شدن دارند.
استاندار سمنان افزودند: از برگزارکنندگان این جشنواره منطقه ای تئاتر با حضور هنرمندان استان های سمنان، گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی، تقدیر و تشکر می کنم. محدودیت در افراد دارای معلولیت نباید فعالیت های هنری، آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و سایر حوزه ها را مختل سازد.
دکتر محمد جواد کولیوند: تلاش خواهیم کرد تا ضمن استانداردسازی سالن های موجود، بحث احداث سالن ویژه افراد دارای معلولیت در استان را در دستور کار قرار دهیم. جامعه توانمند معلولان نیاز به ترحم ندارند.
پیش از بیانات استاندار و در ابتدای برنامه دکتر منطقی رئیس ستاد جشنواره و مدیرکل بهزیستی استان ضمن خیر مقدم ویژه، انتصاب دکتر کولیوند استاندار سمنان را تبریک گفتند و حضور استاندار را در مراسم اختتامیه هفتمین جشواره منطقه ای تئاتر افراد دارای معلولیت مایه مباهات و نشانگر توجه ویژه مسئولین به توانمندیها و ظرفیتهای افراد دارای معلولیت دانستند.
رئیس ستاد جشنواره اظهار داشتند: این حضور، نشانهای از اهتمام جدی به گسترش فرهنگ حمایت و ایجاد فرصتهای برابر برای همه اقشار جامعه است. چنین رویدادهایی بستری ارزشمند برای نمایش استعدادها و تواناییهای بینظیر افراد دارای معلولیت فراهم میکند و حمایت مسئولین عالیرتبه، انگیزهای مضاعف برای ارتقای این مسیر خواهد بود.
دکتر منطقی ضمن خیر مقدم به کلیه معاونین، مدیران و روسای ادارات کل و فرماندار شهرستان سمنان، از حضور سرکار خانم نوع پرست مدیرکل دفتر توانبخشی آموزشی، حرفه ای و توانپزشکی بهزیستی کشور هم تشکر و قدردانی کردند و با اشاره به حضور گروههای نمایشی در استان اظهار داشتند: "حضور این گروهها حال دل شهر و استان را خوب کرد و روح تازهای به جامعه دمید. آثار ارائهشده در این جشنواره با کیفیت بالا، اندیشهای عمیق و طرحهایی نو همراه بودند که نشان از خلاقیت و توانمندی هنرمندان دارد. چنین رویدادهایی نهتنها فرصتی برای نمایش استعدادها، بلکه گامی برای تقویت همبستگی اجتماعی و ارتقای سطح فرهنگی جامعه است.
مدیرکل بهزیستی استان ضمن قدردانی از تلاشهای ارزشمند موسسه هنرهای نمایشی استان، هیئت داوران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و تمامی عوامل اجرایی جشنواره تاکید کردند: زبان هنر، زبانی لطیف و جهانی است که از مرزهای کلمات فراتر میرود و احساسات را به تصویر میکشد. این زبان، پلی است که دلها را به هم نزدیک میکند و فرصتهای تازهای برای بیان خود به همه، به ویژه افراد دارای معلولیت، هدیه میدهد.
دکتر منطقی هدف اصلی جشنواره تئاتر افراد دارای معلولیت را تلفیق اجتماعی و معرفی توانمندیهای این عزیزان به جامعه دانستند و افزودند: "این جشنواره فرصتی ارزشمند است تا جامعه نه تنها به تماشای هنر و خلاقیت افراد دارای معلولیت بنشیند، بلکه تواناییها و ظرفیتهای بینظیر آنان را نیز از نزدیک لمس کند. چنین رویدادهایی نقش مهمی در تقویت پذیرش اجتماعی و ایجاد بستری برای تعامل و همدلی بیشتر میان تمامی اقشار جامعه دارد.
رئیس ستاد جشنواره با یادآوری این مطلب که بیش از ۸۰ اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره منطقهای تئاتر افراد دارای معلولیت کاسپین ارسال شده بود: ۴۳ نمایشنامه به مرحله بازبینی راه یافت و در پایان نیز با نظر هیئت داوران و به دلیل کیفیت بالای آثار استان ها، ۱۸ نمایش در سه بخش صحنهای، خیابانی و کودک و نوجوان برای اجرا در جشنواره انتخاب شدند.
مدیرکل بهزیستی استان در پایان: برگزاری چنین رویداد باشکوهی بدون همت و همکاری صمیمانه شما عزیزان ممکن نبود. این جشنواره با حضور و حمایت شما، به صحنهای برای نمایش استعدادها و توانمندیهای درخشان افراد دارای معلولیت تبدیل شد. از تمامی کسانی که با عشق و مسئولیتپذیری در این مسیر گام برداشتند، صمیمانه سپاسگزارم.
همچنین در این برنامه از مادر شهید تیموری از شهدای نیروی دارایی ارتش جمهوری اسلامی در استان با حضور استاندار تقدیر و تکریم شد.
گفتنی است نظر به پیشنهاد هیئت محترم داوران، نمایش روباه مکار و گرگ طمع کار(استان سمنان)، نمایش پلاتو باغچه بان(استان گلستان)، نمایش حسنک(استان گیلان) به جهت حضور در جشنواره تئاتر فجر معرفی شدند.