شناسهٔ خبر: 69983151 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش جوجه ریزی در سطح واحد‌های مرغ گوشتی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تامین نهاده و قیمت مناسب مرغ زنده موجب افزایش ۳۱ درصدی سطح جوجه ریزی در آبان امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ ابوتراب نکیسا افزود: با این حجم جوجه‌ریزی برای تامین گوشت مرغ برای نیمه دوم آذر و دی مشکل نداریم.

وی با بیان اینکه تولید اضافه بر نیاز استان و بخشی از نیاز گوشت مرغ استان‌های همجوار را نیز تامین خواهیم کرد گفت: ما شاهد افزایش ۲۱ درصدی جوجه ریزی در هشت ماه امسال نسبت به سال قبل بوده ایم.

نکیسا ادامه داد: در سال‌های گذشته با سرمایه‌گذاری صورت پذیرفته در بخش مرغ مادر گوشتی، دو واحد مرغ مادر به بهره برداری رسیده که این کار موجب تامین تخم مرغ نطفه دار کارخانه جوجه کشی در استان خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این باعث شده که بخش عمده جوجه یک روزه در سطح استان تولید شود گفت: در سال‌های قبل جوجه یک روزه مورد نیاز واحد‌های پرورش مرغ گوشتی خارج از استان و عمدتاً از شمال کشور تامین می‌شد.

نکیسا افزود: این کار باعث ایجاد هزینه اضافه به مرغدار به دلیل تاثیر عوامل محیطی روی جوجه و تاثیر منفی در طول دوره پرورش می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان عنوان کرد: اکنون یک واحد کارخانه جوجه کشی به ظرفیت ۴۰ میلیون قطعه در استان به بهره برداری رسیده است.

نکیسا افزود: با بهره برداری این واحد، تخم مرغ نطفه دار تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی استان در این واحد‌ها تبدیل به جوجه یک روزه شده و تحویل واحد‌های پرورش مرغ گوشتی داده می‌شود.

وی گفت: یک واحد دیگر به ظرفیت ۱۲میلیون در حال ساخت است که تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.