شناسهٔ خبر: 69981894 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مروری بر خدمات هلال احمر در زلزله‌های مهم کشور

مدیرکل روابط عمومی جمعیت هلال احمر خدمات این جمعیت در زلزله‌های پس از انقلاب را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

اشکان موسوی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: کشور ما یکی از کشورهای زلزله‌خیز دنیاست و زلزله های زیادی در تاریخ کشور ما رخ داده است که مسئولیت امدادرسانی به مردم در این زمان‌ها نیز بر عهده جمعیت هلال احمر است.

موسوی درباره فعالیت‌های جمعیت هلال احمر در زلزله‌های مهم کشور اظهار کرد: زلزله رودبار منجیل سال ۶۹ با قدرت ۷.۳ ریشتر اتفاق افتاد و در مجموع به ۵۰۰ هزار خانواده خدمت‌رسانی شد. ۲۲هزار مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند و متاسفانه این زلزله ۴۰هزار کشته و ۶۰ هزار مصدوم بر جای گذاشت.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳ هزار امدادگر در این حادثه ادامه داد: ۱۰۰هزار چادر اسکان موقت برپا و ۵هزارو ۸۵۲ تن موادغذایی، دارویی و وسایل زیستی در میان آسیب دیدگاه توزیع شد.

موسوی گفت: زلزله بم در سال ۸۲ نیز با قدرت ۶.۶. ریشتر، متاسفانه ۵۰هزار کشته و ۲۰۰هزار مصدوم برجای گذاشت. همچنین ۳هزار امدادگر در روند امدادرسانی فعالیت می‌کردند و هزارو۱۰۰ پایگاه جمع‌آوری کمک‌های مردمی برپا شد.

مدیرکل روابط عمومی جمعیت هلال احمر درباره زلزله خوی سال ۹۱ نیز گفت: این زلزله قدرت ۵.۹ ریشتری داشت و ۷۲ منطقه شهری و روستایی تحت تاثیر قرار گرفتند. در این حادثه هزار و ۱۰۰ امدادگر، ۱۱۰اردوگاه اسکان اضطراری ایجاد کرده و ۱۳۰ هزار نفر را اسکان دادند. این زلزله نیز هزار و ۱۷ مصدوم و ۳ کشته برجای گذاشت.

موسوی با اشاره به زلزله ورزقان سال ۹۱ که ۶.۲ریشتر بود؛ گفت: ۱۵۵ هزار نفر در این حادثه تحت تاثیر قرار گرفتند که ۱۲۵هزار نفر از آنها اسکان اضطراری داده شدند.

وی با بیان اینکه این زلزله ۳۰۶ کشته و ۵ هزار مصدوم برجای گذاشت؛ افزود: در این عملیات هزار و ۸۰ امدادگر، بیش از ۲۳ هزار دستگاه چادر توزیع کردند. همچنین ۳۴ کاروان سلامت به مناطق زلزله‌زده اعزام شدند.

مدیرکل روابط عمومی جمعیت هلال احمر با اشاره به زلزله سرپل ذهاب در سال ۹۶ نیز گفت: این زلزله ۷.۳ ریشتری، ۲۶۰ کشته و ۱۳۰ هزار مصدوم بر جای گذاشت. در این عملیات ۵۴۱ تیم عملیاتی و ۱۰ فروند بالگرد نیز فعالیت داشتند.

وی درباره اینکه بیش از ۱۴۰۰ ویزیت پزشکی در این مناطق انجام شد؛ افزود: بیش از ۳۱ هزار بسته غذایی در ۷۲ ساعت اول حادثه توزیع شد و هزار و۸۰۰ پایگاه برای جمع آوری کمک‌های مردمی بر پا شد.

مدیرکل روابط عمومی جمعیت هلال احمر با اشاره به زلزله ۶.۱ ریشتری هرمزگان در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: در این حادثه ۵هزار و ۸۰۰ خانواده تحت تاثیر قرار گرفتند که به اسکان اضطراری ۲هزار و ۳۰۱ خانواده منجر شد. همچنین این زلزله ۵ جان باخته و ۴۹ مصدوم داشت.

وی افزود: ۶۲ تیم عملیاتی، ۴ تیم آنست و ۳ فروند بالگرد در این عملیات به کار گرفته شدند.

انتهای پیام