شناسهٔ خبر: 69981781 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه فلافل فلسطینی با سس مخصوص

فلافل فلسطینی یکی از انواع فلافل‌های عربی است که برای درست کردن آن به جای نخود از دال عدس استفاده می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ فلافل نوعی خوراک خوشمزه و بسیار پر طرفدار است که غذایی جنوبی است و در کشورهای عربی بسیار رواج دارد. فلافل از نخود یا باقلای خیس خورده و پوره شده تهیه می‌شود و معمولا با چاشنی‌ها و سس‌های تند سرو می‌شود. در کشور یمن به فلافل «باجیه» و در مصر و سودان به آن «طعمیه» می‌گویند. همچنین ساندویچ فلافل یک ساندویچ بسیار خوشمزه و محبوب در فست فودهاست.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کتلت لپه تبریزی اصیل

فلافل در ایران معمولا با نخود خیس خورده تهیه می‌شود؛ اما ما در این مطلب می‌خواهیم فلافل فلسطینی را به شما آموزش بدهیم که برای درست کردن آن به جای نخود از دال عدس استفاده می‌شود و بسیار خوشمزه و مقوی است. فلافل فلسطینی در ترکیب با نوعی سس مخصوص طعم فوق‌العاده‌ای دارد که پیشنهاد می‌کنیم حتما یکبار آن را امتحان کنید. اگر دوست دارید این فلافل متفاوت را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم
دال عدس: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
برگ جعفری و گشنیز تازه: ۵ ساقه
پیازچه: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۱۰۰ گرم
پودر انبه: ۱ قاشق غذاخوری
ادویه کاری: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم


مواد لازم برای سس
ماست سفت: ۳ قاشق غذاخوری
ارده: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
سیر: ۲ حبه

آموزش آشپزی / طرز تهیه فلافل فلسطینی با سس مخصوص



طرز تهیه فلافل فلسطینی با سس مخصوص

برای درست کردن این فلافل خوشمزه ابتدا دال عدس را با آب جوش خیس کنید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت کنار بگذارید تا نرم شود. در مرحله بعد دال عدس خیس خورده را آبکش کنید و داخل دستگاه غذاساز بریزید؛ سپس پیاز، سیب زمینی و سیر پوست گرفته شده، برگ جعفری و گشنیز، پیازچه، آرد سوخاری، پودر انبه، نمک، ادویه کاری، فلفل قرمز و زردچوبه را روی دال عدس بریزید و دستگاه را روشن کنید و انقدر بزنید تا مواد به صورت کاملا یکدست با هم مخلوط شود و درشتی نداشته باشد. مایه فلافل را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. داخل یک قابلمه گود کمی روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا از مایه فلافل به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و آن را گرد کنید و داخل روغن داغ و به حالت غوطه‌ور سرخ کنید. برای درست کردن سس فلافل، ماست، سیر رنده شده، ارده، آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید و هم بزنید، سپس فلافل را با این سس مخصوص سرو کنید، نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

برچسب‌ها: