شناسهٔ خبر: 69967855 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

آموزش صفر تا صد قیمه نثار اصیل قزوین + فیلم

رکنا: خوشرنگ و لعاب ترین و خوش عطرترین غذای ایرونی تعلق میگیره به قیمه نثار اصیل قزوین؛ قبول داری؟

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، طرز تهیه قیمه نثار اصیل قزوین به شرح فیلم است.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی یا گوساله: به ازای هر نفر ۱۰۰ الی ۱۲۰گرم (حدودا نفری ۱۰ تیکه کوچیک)

پیاز بزرگ: ۲عدد

زعفرون: نیم گرم (برای قیمه و آجیل)

خلال بادام: ۱/۲ لیوان

خلال پسته: ۱/۲ لیوان

زرشک: ۲/۳ لیوان

خلال پوست پرتقال یا نارنج: ۱/۳ لیوان

گلاب: ۲ق غ

عرق هل: ۱ ق غ

گل محمدی و چوب دارچین و هل شکسته: (هرکدوم یه عدد اما هل سه عدد بزنی بهتره)

ادویه ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه): به میزان لازم

ادویه مخصوص قیمه نثارشامل ( • پودر دارچین در حدود یک قاشق غذاخوری • پودر گل سرخ یک قاشق غذاخوری • پودر زیره سیاه یک قاشق غذاخوری • پودر هل سبز نوک قاشق مرباخوری (2 عدد هل کافی است) • دو عدد میخک آسیاب شده • نصف یک عدد جوزهندی آسیاب شده): از ترکیب این ادویه ها که اختیاریه میتونید نصف قاشق چای خوری بزنید.

نکات طلایی:

برای لعاب این قیمه باید خورشت کم آب باشه و بهتره پیاز رو رنده درشت بزنید که سس خورشتمون غلیظ و جاافتاده بشه.

اندازه گوشت حتما ریز و قیمه ای باشه.

از پودر دارچین و پودر هل بهتره استفاده نشه چون رنگ خورشت تیره میشه. از چوب دارچین و دانه هل استفاده کنید.

کل تایم پخت و جا افتادن این خورشت پنج ساعته البته روی حرارت خیلی ملایم و اگر در حین پخت دیدین گوشتتون نپخته و آبش تموم شده مجدد آب جوش اضافه کنید.

از زعفران و گلاب و هل آخر کار حتما داخل خورشت بزنید که عطر و طعمش باقی بمونه.

نثار قیمه رو بهتره یه قاشقش رو داخل خورشت بریزین که عطر بی نظیری بهش میده.

نحوه سرو هم به این صورته که اول برنج میریزن و بعد خورشت و بعد برنج و در آخر برنج زعفرونی و نثار خوشمزه.