به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهد، حسین نعیم آبادی با اشاره به ضربهای که مهاجرت نخبگان حوزهی فنآوری و صنعت به تولید داخلی وارد میکند، افزود: حمایت از نخبگان به این روش، یعنی شناخت نوآوریها و فنآوریهای آنان و پشتیبانی واقعی از آن باعث ایجاد فرصتهای جدید تجاری، صنعتی و توسعهی سرمایهگذاری در کشور خواهد شد.
وی ادامه داد: تقویت اکوسیستم نوآوری در کشور و توسعهی صادرات در گرو حمایت از فنآوریهای داخلی است؛ در غیر اینصورت مزیتی برای کالای ایرانی باقی نخواهد ماند.
نعیمآبادی خواستار برخورد هوشمندانه با موضوع فنآوریهای داخلی شد و نقش دولت را در این مساله موثر و کارا دانست.
نعیم آبادی گفت: در بازارِ رقابت با کالاهای خارجی، نیازمند تولید و توسعه نوآوری در محصولات داخلی هستیم که با ارتقای سطح فنآورانهی شرکتهای ایرانی محقق خواهد شد.
رئیس انجمن حمایت از کالای ایرانی خاطر نشان کرد: اگر بتوانیم در این حوزه به موفقیتهای تازهای دست پیدا کنیم یقینا همکاریهای بینالمللی در حوزهی صنعت و تولید افزایش پیدا میکند و دیپلماسی اقتصادی که یکی از موضوعات مورد توجه دولت نیز بودهاست، رشد خواهد کرد.
وی افزایش تنوع محصولات داخلی، توسعهی صادرات و ایجاد اشتغال را سه دستاورد توجه بیشتر دولت به حوزه نوآوریها و فنآوریهای ایرانساخت دانست و بر ضرورت همکاری با سازمانها، انجمنها و مجامع خصوصی در این زمینه تاکید کرد.
نعیم آبادی اضافه کرد: کاهش وابستگی به واردات و تقویت جایگاه ایران در عرصه بینالمللی مهمترین اتفاقی است که همهی ما در حوزهی اقتصادی به دنبال آن هستیم و این مهم از مسیر نوآوریها و فنآوریهای داخلی میگذرد.
رئیس انجمن ملی حمایت از کالای ایرانی، مخاطب نامگذاری امسال را همهی مسئولان و فعالان حوزهی تولید و صنعت دانست و گفت: واقعیت آن است که هر میزان به فنآوریهای داخلی اهمیت بیشتری داده شود، در "جهش تولید" دستاوردهای بیشتری خواهیم داشت.