شناسهٔ خبر: 69975651 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدای آمریکا | لینک خبر

تجمع مال‌باختگان دو شرکت سرمایه‌گذاری در تهران و قزوین

صاحب‌خبر -

مال‌باختگان دو شرکت سرمایه‌گذاری و فروش خودرو به نام‌های «ریحان تاک طراوت نوین» و «عظیم خودرو» روز چهارشنبه ۷ آذر در شهرهای تهران و قزوین دست به تجمع اعتراضی زدند.

بر پایه ویدیوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، سرمایه‌گذاران شرکت «رضایت خودروی طراوت نوین» همزمان با برگزاری جلسه دوم رسیدگی به پرونده این شرکت در قزوین تجمع کردند.

پیشتر حسین رجبی، دادستان مرکز قزوین، از وجود ۵ هزار شاکی علیه محمدرضا غفاری، مدیر شرکت‌ «رضایت خودروی طراوت نوین» خبر داده بود.

معترضان تاکنون بارها دست به راهپیمایی و تجمع زده و خواستار بازگرداندن سرمایه‌های خود شده‌اند.

به گفته محمدمهدی اعلایی، استاندار قزوین، شرکت‌ پیش‌فروش خودرو «رضایت خودروی طراوت نوین» با دست‌کم ۳۵ هزار سرمایه‌گذار در سراسر ایران توانسته بود بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌‌ جذب کند.

این در حالی‌ست که به گفته این مقام محلی، این «شرکت کلاهبرداری» کمتر از دو هزار خودرو تحویل مشتریان داده است.

از سوی دیگر، مال‌باختگان شرکت «عظیم خودرو» هم روز چهارشنبه در مقابل ساختمان دادسرای اقتصادی ناحیه ۳۲ تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.

معترضان با سر دادن شعارهایی خواستار شنیده‌ شدن صدای خود از سوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی شدند و پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها نوشته شده بود: «قوه قضائیه، مدعی عدالت، صدای ما را بشنو» و «کلاهبرداری عظیم خودرو، ۷ سال منتظر اجرای عدالتیم.»

مال‌باختگان چند شرکت دیگر فعال در حوزه فروش خورو هم روزهای گذشته در مقابل قوه قضاییه تجمع کردند.

بر پایه ویدیوهای منتشرشده، گروهی از مال‌باختگان شرکت‌های «ریگان خودرو» و «شهر خودرو» روز دوشنبه ۵ آذر با تجمع در مقابل ساختمان ستاد کل قوه قضاییه در تهران و با سردادن شعار از عدم رسیدگی قوه قضاییه به این پرونده‌ها ابراز نارضایتی کردند.

گسترش اعتراضات صنفی گروه‌های مختلف از جمله بازنشستگان، کارگران صنایع مختلف، معلمان، مال‌باختگان، و پرستاران و کارکنان بخش درمان نشانگر افزایش مشکلات معیشتی در ایران و بی‌توجهی مقامات جمهوری اسلامی است.

به گزارش وب‌سایت «جماران»، علی عرب مازار، اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه «علامه طباطبایی» تهران، پیشتر در یک سخنرانی فساد در ایران را «گسترده» و «مانع توسعه» توصیف کرده و گفته بود «فساد در ایران به هیچ جناح خاصی اختصاص ندارد و همه درگیر آن هستند.