شناسهٔ خبر: 69974335 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

مطالبه گري مدير كل دارايي كرمان در خصوص بهبود شاخص هاي صنعت بيمه بزرگترين استان كشور

مدير كل امور اقتصادي و دارايي استان كرمان اعلام كرد : استان كرمان در خصوص وضعيت صنعت بيمه در رتبه هاي آخر جدول در سطح كشور قرار دارد و داراي رتبه ٢٧ مي باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، صادق سلطانی نژاد مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان در نشست خبری بیمه، با مهم خواندن ضرورت گسترش فرهنگ بیمه در سطح استان کرمان گفت: در گذشته توجه کمی به صنعت بیمه در استان کرمان شده است و از پارسال اقدامات خوبی شروع شده که نیز امسال ادامه دارد.

وی افزود: استان کرمان در  خصوص وضعیت بیمه 
در رتبه‌های آخر جدول در سطح کشور قرار دارد و دارای رتبه ٢٧ می‌باشد و امیدوارم با کار گروهی و مشارکت مدیران بیمه‌ای و رسانه‌ها بتوانیم همچون ارتقای رتبه کسب و کار استان بتوانیم رتبه بیمه استان را نیز ارتقا بدهیم.

او تاکید کرد: باید ضریب نفوذ بیمه استان را به میانگین کشوری برسانیم و فرهنگ بیمه، مزایا و مشوق‌های بیمه باید برای مردم و واحد‌ها افزایش یابد.

سلطانی نژاد بیان داشت: باید نقش بیمه را در زندگی مردم و تامین آرامش آنها بیشتر داشته باشیم و با تنوع محصولات بیمه‌ای این اقدام صورت پذیرد.

او اظهار کرد: موضوعات کلان از جمله تسهیل مجوز‌های خارجی و مشارکت با بیمه‌های داخلی را دنبال می‌کنیم ضمن اینکه فضای کسب و کار نیاز دارد همه ارکان تصمیم‌گیری و گفتمان در جهت افزایش سهم ما در GDP استان موثر باشند.

وی از حضور ٥ شرکت از استان کرمان در بورس و ١٢ شرکت در فرابورس خبر داد و بیان داشت: امسال با تداوم پیگیری‌ها، دو شرکت نیز وارد فرابورس خواهند شد.

سپس رییس شورای هماهنگی بیمه‌های استان کرمان نیز گفت: تمام هدف ما آرامش مردم است و هم اکنون ٢١٨٨ نمایندگی فعال بیمه در استان فعال است و رسانه‌ها باید به مردم بیشتر در مورد فواید بیمه آگاهی بخشی کنند.

رامین احتشامی افزود: در هفت ماهه امسال بیش از ٦٥ درصد بیمه نامه‌ها در حوزه درمان و شخص ثالث صادر شده است.

او بیان داشت: سال گذشته دو میلیون و ۸۴۰ هزار پرونده خسارت در استان کرمان داشتیم که بیمه با پرداختی‌ها، دغدغه‌های زیادی را از مردم رفع کرد.

در ادامه دبیر شورای هماهنگی بیمه‌های استان کرمان نیز گفت: طی امسال تا کنون حق بیمه تولیدی استان ٧٦ هزار میلیارد ریال بوده و خسارت ٥٠ هزار هزار ریال بوده است.

سجاد صادقی افزود: حق تولیدی بیمه ٤ برابر و میزان خسارت پرداختی ٥ برابر است و شرکت‌های بیمه از این بابت متضرر می‌شود.

او افزود: ضریب نفوذ بیمه استان ١،٥ درصد است نسبت به پارسال یک دهم درصد رشد کرده است و این عدد خوبی نیست.  

وی اظهار کرد: میزان زیادی از حق بیمه تولیدی استان در خارج از کرمان صادر می‌شود و شرکت‌های معدنی استان با شرکت‌های تهرانی کار کرده و بیمه‌گزاران بزرگ حق بیمه را از استان خارج می‌کنند.

سپس مدیر کل بیمه ایران در کرمان نیز گفت: کاهش درآمد سرانه مردم در کاهش خرید بیمه نامه‌ها  نقش دارد.

رضا حیدری افزود: این نهاد سالانه ٥٥٠ میلیارد ریال در کرمان روزانه خسارت پرداخت می‌نماید.

او بیان داشت: پارسال دو درصد در فروش بیمه نامه زندگی کاهش داشته ایم.

وی به خروج پرتفوی‌های بزرگ بیمه‌ای از  استان اشاره کرد و گفت: روزانه فقط هزار خودرو از کارخانه‌های خودروسازی بم ترخیص می‌شود که بیمه آن مربوط به سایر استان‌ها است و حاصلی برای استان ندارد.

حیدری افزود: خودرو‌های شوتی با سرعت زیادی که رانندگی می‌کنند، نقش مهمی در وقوع تصادفات وایجاد خسارات بیمه‌ای دارند.

او هشدار داد: استان کرمان با این وضعیت در حال تبدیل به استان پر خطر در زمینه تصادفات می‌باشد.