به گزارش سینماپرس، نادره رضایی در حکمی حسین گنجی را به عنوان مشاور و نماینده معاونت هنری در امور جشنوارهها و رویدادها منصوب کرد.
در حکم وی آمده است: «نظر به مراتب تعهد، دانش و تجربیات ارزشمند جنابعالی در حوزه فرهنگ و هنر، و در راستای تحقق اهداف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به موجب این حکم به عنوان «مشاور و نماینده معاونت هنری در امور جشنوارهها و رویدادها» منصوب می شوید.
نظارت مستمر بر حُسن برگزاری جشنوارهها و رویدادهای هنری
طراحی ساختار سازمانی و تشکیلات مورد نیاز جهت عملیاتی شدن اتاق فکر معاونت
تلاش جهت حضور فعال اتحادیهها، انجمنها و اصناف هنری در تصمیم سازیهای مدیریت هنری جشنوارهها و برنامه های معاونت امور هنری
تلاش در جهت بهبود فرآیندها و ایجاد بسترهای لازم برای برونسپاری رویدادهای هنری به اهل هنر بر اساس کاستن از تولی گری
نظارت، ظرفیت سازی و توسعه ارتباطات بینالمللی در راستای تنوع بخشی در جشنوارهها و رویدادها به جهت حضور معنا دار تر در سطح ملی و منطقهای
تنظیمگری مالی با حضور در شورای سیاستگزاری هر کدام از رویدادها و جشنوارهها و دریافت اطلاعات و برنامههای دبیران اجرایی هر رویداد در راستای افزایش بهرهوری
ارائه پیشنهادهای بدیع و راهگشا به منظور رفع برخی کاستیهای احتمالی و پیادهسازی بهینه مجموعه اهداف، ماموریتهای مصوب برای این حوزه؛
و مشاوره در جهت ارتقای سطح ارتباطاتی از جمله وظایف حضرت عالی قرار دارد.
مدیران کل و دبیران جشنوارهها در نیل به این اهداف همکاران شما هستند و شما را باید در جریان پیشرفت کارها و برنامهها قرار دهند.
امید است با به کارگیری تدابیر شایسته، گامهای مؤثری برای مدیریت یکپارچه و هدفمند جشنوارهها جهت اثرگذاری و غنای هر چه بیشتر رویدادهای هنری معاونت امور هنری بردارید.»
حسین گنجی فارغ التحصیل رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و پژوهشگر در حوزه هنر و ارتباطات است. در کارنامه کاری او معاون تبلیغات و انتشارات مرکز ارتباطات شهرداری تهران، مدیر روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی، مشاور معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، معاون مدیر کل حوزه ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی و دبیری و سردبیری چند نشریه و روزنامه دیده میشود.
گنجی همچنین نویسنده کتابهای همچون «نامها از کجا میآیند» پیرامون برندسازی شخصی، «چریک گفت و گو»، «ساده زیباست»، «ایهام و ابهام» و چند کتاب دیگر در حوزه هنر، ارتباطات و برندسازی است و تاکنون بیش از یکصد یادداشت و مقاله از او در نشریات تخصصی و عمومی پیرامون هنر و ارتباطات منتشر شده است.