شناسهٔ خبر: 69969332 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان:

آموزش و پرورش می‌تواند در آماده‌سازی جامعه در قبال حوادث موثر باشد

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: مهم‌ترین هدف ما از اجرای مانور زلزله حفظ جان هموطنان است و در این بحث خیلی می‌توانیم بر مهارت دانش‌آموزان حساب کنیم.

صاحب‌خبر -

علی اسماعیلی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه ۷ آذر ماه) در مانور سراسری زلزله در مدرسه مهدیه زنجان، اظهار کرد: آموزش و پرورش به عنوان یک بستر و نهادی که می‌تواند آموزش‌های دقیقی در حوزه علم و دانش ارائه کند، می‌تواند در بحث مهارت‌های لازمه برای کمک‌های اولیه و آمادگی در قبال حوادث طبیعی که توسط دستگاه‌های تخصصی ارائه می‌شود نیز نقشی داشته باشد تا از این طریق به بدنه جامعه نوع مواجه با خطرات منتقل شود.

وی افزود: اگر تنها بخشی از دانش‌آموزانی که امروز درگیر اجرای مانور بودند، آموزش‌ها را کامل دریافت کرده و بتوانند در قبال حوادث احتمالی خونسردی خود را حفظ کرده و صحنه را مدیریت کنید یقینا مشکلات بعد از حوادث طبیعی کمتر خواهد بود.

او تصریح کرد: مهم‌ترین هدف ما از اجرای برنامه‌های این چنینی حفظ جان هموطنان است و در این بحث خیلی می‌توانیم بر مهارت دانش‌آموزان حساب کنیم.

اسماعیلی ادامه داد: امروز یکی از روزهایی است که می‌توانیم مدعی باشیم در مسیر تربیتی تمام ساعتی دانش‌آموزان ما براساس سند تحول، سایر دستگاه‌های حاکمیتی نظام جمهوری اسلامی هم در این مسیر آنچه که تحت عنوان کارکرد و وظیفه است را پیاده کردند. همچنین همه مدارس مشابه این آموزش از آموزش‌های مهارتی مقابله با حوادث بهره می‌برند.

مدیرعامل هلال احمر استان زنجان نیز در این مراسم ادامه داد: حوادث و سوانح در کمین ماست، با پیشرفت تکنولوژی و  رشد و توسعه جوامع حوادث رخ می‌دهد. دو نوع حوادث طبیعی و غیرطبیعی داریم.

حکمت‌اله هاشمی ادامه داد: شاه‌کلید حوادث طبیعی سیل و زلزله است. در کشور ما حوادث طبیعی ناگواری رخ داده و در همه حوادث تلفات جانی و مالی داشته‌ایم. اگر قرار است جامعه‌ای تاب‌آور باشد همه باید سهم خود را انجام دهند، این‌گونه نیست که شعاری دهیم و مخاطب فقط مردم باشند، در حوادثی مثل حوادث جامعه‌ای باید سه ضلع یه مثل مثل خود جاده، انسان و خودرو سهم دهیم و تحلیل کنیم و بعد به فرهنگ‌سازی و هزینه بپردازیم.

وی بیان کرد: امروز همه کشور ژاپن را مثال می‌زنند، وسعت ژاپن به اندازه خراسان شمالی ما بوده و کشوری کوهستانی است و جامعه متوجه شد که اگر کاری انجام ندهند ژاپنی در نقشه وجود نخواهد داشت و  روی آسیب‌هایی که رخ می‌داد کار کرده و فرهنگ‌سازی کردند.

هاشمی گفت: اگر برای سلامت  خود و ایمن‌سازی محیط اطراف خود برنامه نداشته باشیم، رشد و توسعه بی‌معنی خواهد بود.

او با بیان اینکه امروز مدارس و مراکز تحصیلی باید از لحاظ ایمنی موقعیت خوبی قرار بگیرند، خاطرنشان کرد: آموزش، سازماندهی و تمرین می‌تواند جامعه و مدرسه ایمنی را به وجود آورد.

انتهای پیام