به گزارش مفدا دزفول، مرکز توسعه مطالعات و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، برگزاری کارگاه آموزشی ۲ روزه هوش مصنوعی مولد با موضوع "نقش دستیار آموزش پژوهشی از ایده تا عمل" در معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری این دانشگاه برگزار شد.
دکتر "عزت اله قاسمی" رئیس مرکز توسعه مطالعات و آموزش پزشکی دانشگاه گفت: با توجه به ماهیت ذاتی واحد توسعه مطالعات و آموزش پزشکی این دانشگاه، که با هدف توانمند سازی اعضای هیئت علمی می باشد، در بحث آشنایی و به روز رسانی علوم و دانش مرکز مطالعات تلاش کرده در طول این چند سال با جلب مشارکت از نخبگان و اساتید برتر از دانشگاه علوم پزشکی کشور در محتواها و مقوله های مختلف بتوانیم با رایزنی های انجام شده و جلب مشارکت و دعوت از ظرفیت علمی اساتید در سطح معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی دزفول استفاده شود.
کارگاه ۲ روزه در تاریخ ۰۴ لغایت ۰۵ آذر ماه سال جاری برنامه ای با عنوان هوش مصنوعی مولد با موضوع "نقش دستیار آموزش پژوهشی از ایده تا عمل" با جلب مشارکت اعضای هیئت علمی و استقبال فراوانی برگزار شد.
کارگاه هوش مصنوعی مولد با تدریس دکتر "سلیمان احمدی" ریئس برد دانشکده آموزش پزشکی و فناوری های یادگیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و "دکتر مستور" پی اچ دی تکنولوژی آموزش و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و "دکتر سهرابی" دکترای تخصصی آموزش پزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در ۲ روز به صورت حضوری برگزار شد.
کمیته "دانش پژوهی و پژوهش در آموزش" با حضور مدیر پژوهشی ، مدیر مرکزمطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده و سایر اعضای کمیته دانش پژوهی روز سه شنبه مورخه ۶ آذرماه ۱۴۰۳ در اتاق مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار گردید.
در این جلسه ، ابتدا ۳ طرح فرایند آموزشی مورد بررسی و تصویب قرار گرفت و در ادامه درباره افزایش مشارکت اعضای هیأت علمی در این فرایندها بحث و گفتگو شد.