شناسهٔ خبر: 69967965 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

عطر خوش نان محلی در کوچه پس کوچه های آسارا

هنوز هم از کوچه پس کوچه‌های روستا عطرو بوی نان و شیرینی‌های محلی به مشام می‌رسد.

صاحب‌خبر -

نان‌های محلی از جمله توتک، لواش و پنجه کش که با دسترنج زنان روستا در تنور‌های گلی پخته می‌شود در واقع بخشی از فرهنگ و آداب و رسوم روستا‌های آساراست که دست به دست می‌چرخد و ماندگار می‌شود.

<div id="video-display-embed-code_20115312"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/8875363/20115312?width=400&height=300"></script></div>