قاسم غریبآبادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: انجام کارهای امدادی در بخشهای کوهستانی و سختگذر گلستان، نوسازی این خودروهای قدیمی را ضروری کرده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان اظهار امیدواری کرد با همراهی رییس جمعیت هلال احمر و پیگیری نمایندگان گلستان در مجلس شورای اسلامی، تجهیزات خودرویی مورد نیاز پایگاههای امداد و نجات استان نوسازی شود.
غریب آبادی ادامه داد: رییس جمعیت هلال احمر پروانه خرید هزار و ۵۰۰ خودرو امدادی جدید را از مجلس دریافت کرده و در مرحله نخست ۳۰۰ خودرو خریداری شد که در حال پلاکگذاری و تجهیز هستند و به مرور در اختیار استانها از جمله گلستان قرار میگیرد.
وی گفت: گلستان ۱۶ پایگاه امداد و نجات از نوکنده در غرب تا تنگراه در شرق دارد و پروانه فعالسازی چهار پایگاه در روستای قره چشمه در جاده آزادشهر- مینودشت، گمیشان، جنگل دلند رامیان و روستای سارجهکر گنبدکاووس دریافت شده است.
غریبآبادی وضعیت اعتباری هلال احمر گلستان را بهتر از سال گذشته دانست و بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون از محل اعتبارات ملی ۱۷۰ میلیارد ریال برای پروژههای عمرانی و همچنین ۶۰ میلیارد ریال برای تجهیز پایگاه امداد کوهستان و بهروزرسانی خودروهای امدادی و آمبولانس و آموزش امدادگران تخصیص یافته که چهار برابر مدت مشابه سال گذشته است.
وی از جابهجایی سند کارخانه روغن زیتون بندرگز به عنوان یکی از شرکتهای زیر مجموعه هلال احمر کشور به نام هلال احمر استان خبر داد و گفت: از این پس درآمد این کارخانه برای در هلال احمر گلستان هزینه خواهد شد.