شناسهٔ خبر: 69966800 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

امیر ایرانی: تامین امنیت اقتصاد دریایی و شاهرگ اقتصادی کشور ... -

اقتصاد ایران: فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: تامین امنیت اقتصاد دریایی و شاهرگ اقتصادی کشور ماموریت اصلی ما ست که به درستی در حال انجام شدن است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفت‌وگویی که به مناسبت هفتم آذر ماه روز نیروی دریایی انجام شد، گفت: امسال مراسم بزرگداشت هفتم آذر ماه روز نیروی دریایی ارتش با حضور مهمانان داخلی و خارجی در خلیج همیشه فارس برگزار می‌شود.

وی افزود: یک برنامه مفصلی را طراحی کردیم که هم از شهدا یاد شود و هم خلیج فارس و شناورهای خودمان که بدانیم از کجا آغاز کرده‌ایم و امروز در کجا قرار داریم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش از افتتاح فاز اول یک منطقه دریایی جدید در سال جاری خبر داد.

دریادار ایرانی از الحاق‌های جدید خبر داد و گفت: الحاق شناورهای سطحی را خواهیم داشت که ظرفیت و توانمندی‌های بی‌نظیری دارند. در حوزه توان رزم قطعاً توان موشکی ما با توجه به نیازهای در حوزه برقراری امنیت و اسکورت‌ها ارتقاء بسیار جدی خواهد داشت.

وی ادامه داد: در حوزه بدون سرنشین‌ها، تجهیزات جدیدی ملحق خواهد شد که با توانمندی بسیار بالاتر تنوع ماموریتی الحاق می‌شوند. در این حوزه به سامانه‌های جدید، چندمنظوره و پیچیده دستیابی داشته‌ایم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن اشاره به ارتقای توان بالگردی این نیرو عنوان کرد: در حوزه یگان‌های پروازی با سرنشین نیز، بالگردهای ما که قبلاً تک منظوره بودند و برای یک ماموریت خاص مورد استفاده قرار می‌گرفتند امروز چند منظوره شده‌اند و در یک ماموریت حوزه‌های مختلفی را پوشش می‌دهند.

دریادار ایرانی با اشاره به ماموریت‌های نیروی دریایی ارتش در آینده تصریح کرد: تامین امنیت اقتصاد دریایی و شاهرگ اقتصادی کشور ماموریت اصلی ما ست که به درستی در حال انجام شدن است و گروه‌های ما کماکان در منطقه حضور دارند و شناورها را اسکورت می‌کنند. همچنین؛ تیم‌های تکاور ما روی شناورها مستقر هستند و امنیت را برقرار می‌کنند.

وی افزود: حتماً دید و بازدیدهایی را از کشورهای مختلف دوست و برادر به ویژه مسلمان خواهیم داشت که اولویت ما کشورهای منطقه هستند. قطعاً در کنار این دید و بازدیدها اقدامات عملیاتی دوجانبه و چند جانبه در دریا به ویژه گشت‌های دریایی مشترک خواهیم داشت.

فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره رزمایش‌های مختلف نیز خاطرنشان کرد: رزمایش‌های مشترک و مرکب که در سطح اقیانوس‌ها برگزار می‌شود، برخی از آن‌ها به میزبانی ایران و برخی دیگر به میزبانی کشورهای همسو برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: به طور خاص در حوزه رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی امسال هم صرف رزمایش هم تعداد کشورها یک افزایش قابل توجهی خواهند داشت.

دریادار ایرانی از برگزاری یک همایش بین‌المللی در حوزه طب رزمی دریا خبر داد و گفت: در حوزه‌های علمی نیز یک همایشی را در پایان آذرماه به عنوان همایش طب رزمی دریا خواهیم داشت که بر کمیته اقدامات بشردوستانه در آیونز منطبق است که مسئولیت آن در عهده جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

به گفته وی، این اقدام در طول همه سال‌هایی که آیونز شکل گرفته برای اولین بار اتفاق می‌افتد که سطح آن بسیار بالاست و هیئت‌های بسیاری از کشورهای آیونز حضور خواهند یافت.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: البته ما این اجلاس را به عنوان یک اجلاس بین‌المللی اعلام کرده‌ایم و الزامی وجود ندارد که کشورهای شرکت کننده حتماً عضو آیونز باشند و کشورهایی که عضو این سازمان نیستند نیز می‌توانند در آن حضور پیدا کنند.

دریادار ایرانی ضمن اشاره به حادثه رخ داده برای ناوشکن سهند تصریح کرد: اتفاق رخ داده برای ناوشکن فرصتی برای ما ایجاد کرد که برنامه‌ای که در حوزه بازآمادی داشتیم، تقویت را شاهد بود که فقط مقداری زمان آن پیش‌تر آمد. در حوزه‌های تسلیحاتی شامل سامانه‌های کشف، شناسایی و درگیری تجهیزات هم ارتقا پیدا کرده و هم تنوع آن‌ها بیشتر شده است.

وی ادامه داد: تلاش داریم تا ناوشکن سهند در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۳ حضور عملیاتی داشته باشد و اولین پرتاب موفق خود با برد بلند را انجام دهد.

برچسب‌ها: