شناسهٔ خبر: 69961710 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

رایزنی عراقچی و گوترش درباره تحولات منطقه‌ای

وزیر امور خارجه در حاشیه دهمین اجلاس مجمع جهانی ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در لیسبون پرتغال با دبیرکل سازمان ملل دیدار و رایزنی کرد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در ادامه ملاقات‌های دوجانبه خود در حاشیه نشست مجمع جهانی تمدن‌ها در پرتغال، با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و ازجمله تحولات غزه و لبنان مطرح و مورد بحث قرار گرفت.

 

<div id="video-display-embed-code_568377" ><script type="text/JavaScript" src="https://www.mizanonline.ir/fa/news/play/embed/4806363/568377?width=400&height=300"></script></div>

وزیر امور خارجه در این دیدار با اشاره به نقش جمهوری اسلامی ایران در پیشبرد موضوع گفت‌وگوی تمدن‌ها و فرهنگ‌ها، بر ضرورت گفت‌وگو و تعامل برای حل‌وفصل مشکلات بین‌المللی تاکید کرد.

عراقچی همچنین ضمن اشاره به اوضاع بسیار وخیم بشردوستانه در غزه و لبنان، دبیرکل را در جریان آخرین تماس‌ها و مشورت‌های خود با کشور‌های منطقه در جهت توقف نسل‌کشی و تجاوزهای رژیم اسرائیل در غزه و لبنان قرار داد.  

دبیرکل سازمان ملل نیز ضمن اظهار نگرانی از وضعیت جاری در منطقه ابراز امیدواری کردبا تلاش‌های صورت‌گرفته به زودی شاهد برقراری آتش‌بس در لبنان و غزه باشیم.

انتهای پیام/